Телешки Ребърца с Лук и Вино

Телешки Ребърца с Лук и Вино

0

същия тиган. В предварително загрята на 160 градуса фурна сложете телешките ребра, покрийте със задушените зеленчуци и изсипете виното и...

1

Телешко с лук и Вино

Прегледай всички 65 авторски предложения относно телешко с лук и вино в Готвач.бг.
Телешко с червено вино

Телешко с червено вино

вино и бъркайте с дървена лопатка. Сипете бульона, прибавете обелените, изчистени от семките и нарязани на дребно домати, настърганата кора на 1...

Телешко във вино

Телешко във вино

1

нарязаните лук, моркови и виното, както и месото. Кипнете и оставете течността да се редуцира леко. Покрийте и задушете на много тих огън около 3 часа...

Пикантно телешко с лук

Пикантно телешко с лук

и от другата страна. Изгасете с чаша бяло вино и сипете гореща вода да покрие месото. Оставите го да къкри на бавен огън до готовност, ако е...

Телешко с моркови и вино

Телешко с моркови и вино

започне да се избистря, около 5 мин. Прибавете виното и пържете още 1 мин. Сервирайте с гарнитура от задушени картофи или задушен ориз....

Телешко с вино по флорентински

Телешко с вино по флорентински

месото. Добавя се солта и виното. Съдът се похлупва с капак и се готви 3 часа на 160 градуса. Сервира се с препечен хляб....

Телешко задушено с червено вино

Телешко задушено с червено вино

Поставете телешкото в дълбока купа и добавете продуктите за маринатата, като морковите и лукът трябва да бъдат настъргани. Оставете го да се...

Телешко месо с червено вино

Телешко месо с червено вино

1

Нарязваме телешкото месо на кубчета и го запържваме в сгорещеното олио от всички страни до зачервяване. Добавяме и едро нарязания лук...

Телешко с лук и моркови

Телешко с лук и моркови

телешкото. Изчакайте малко и сложете брашното, пипера, дафиновите листа и солта. Налейте вода, колкото да покрие. Варете поне един час. Сложете доматите и виното. Варете още половин час или до готовност на месото....

Яхния от телешко с лук

Яхния от телешко с лук

. Деглазираме с виното и след като се изпари, добавяме бульона / или хладка вода/. Яхнията ври на тих огън до омекване на месото /ако е...

Телешко с лук в гювеч

Телешко с лук в гювеч

четвъртинки лук, обелените скилидки чесън, дафинов лист, черен пипер и маслото. Ястието се залива с виното и малко вода, посолява се, похлупва се с капак и се пече в умерена фурна около 2 часа. ....

Телешки дроб с бяло вино

Телешки дроб с бяло вино

. Прехвърлете дроба в чиния, а мазнината я махнете. Засилете котлона и изсипете виното в същия тиган. Добавете лука и оставете съвсем малко на огъня. С получения сос залейте дроба, поръсете с подправки и поднесете веднага....

3.3
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: