Телешко с лук и Вино

Прегледай всички 65 авторски предложения относно телешко с лук и вино в Готвач.бг.
Телешки Ребърца с Лук и Вино
Телешки Ребърца с Лук и Вино
същия тиган. В предварително загрята на 160 градуса фурна сложете телешките ребра, покрийте със задушените зеленчуци и изсипете виното и...
Телешко във вино
Телешко във вино
1
нарязаните лук, моркови и виното, както и месото. Кипнете и оставете течността да се редуцира леко. Покрийте и задушете на много тих огън ...
Телешко с червено вино
Телешко с червено вино
вино и бъркайте с дървена лопатка. Сипете бульона, прибавете обелените, изчистени от семките и нарязани на дребно домати, настърганата кора на 1...
Пикантно телешко с лук
Пикантно телешко с лук
и от другата страна. Изгасете с чаша бяло вино и сипете гореща вода да покрие месото. Оставите го да къкри на бавен огън до готовност, ако е...
Яхния с телешко и вино
Яхния с телешко и вино
черен пипер, ако е нужно. Захлупете с капак и оставете така за 20 минути, преди да сервирате яхнията с телешко и вино....
Телешко с вино по флорентински
Телешко с вино по флорентински
месото. Добавя се солта и виното. Съдът се похлупва с капак и се готви 3 часа на 160 градуса. Сервира се с препечен хляб....
Телешко задушено с червено вино
Телешко задушено с червено вино
Поставете телешкото в дълбока купа и добавете продуктите за маринатата, като морковите и лукът трябва да бъдат настъргани. Оставете го да се...
Телешко с моркови и вино
Телешко с моркови и вино
започне да се избистря, около 5 мин. Прибавете виното и пържете още 1 мин. Сервирайте с гарнитура от задушени картофи или задушен ориз....
Телешко месо с червено вино
Телешко месо с червено вино
1
Нарязваме телешкото месо на кубчета и го запържваме в сгорещеното олио от всички страни до зачервяване. Добавяме и едро нарязания лук...
Телешки гулаш с червено вино
Телешки гулаш с червено вино
гулаш с вино, като първо нарязвам месото на хапки (размер, какъвто всеки желаe) нарязвам главите кромид лук на едро. Поставям тенджерата на...
Телешки джолан с бяло вино
Телешки джолан с бяло вино
Нарязваме телешкия джолан, овалваме парчетата в брашно и запържваме в сгорещеното масло. Прибавяме лука и чесъна, почистени и нарязани...
Телешки дроб с бяло вино
Телешки дроб с бяло вино
. Прехвърлете дроба в чиния, а мазнината я махнете. Засилете котлона и изсипете виното в същия тиган. Добавете лука и оставете съвсем малко на ...

Рейтинг

3.3
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: