Тесто за Домашни Курабии

Разгледай всички 21 авторски предложения относно тесто за домашни курабии в Готвач.бг.
Универсално тесто за курабии
Универсално тесто за курабии
. Включете захарта, солта и маслото. Разбъркайте и омесете тесто. Него можете да накъсате на топченца, които да оформите и наредите върху ...
Универсално тесто за бисквити и курабии
Универсално тесто за бисквити и курабии
, олиото и киселото мляко, в което е изгасена содата. На последно място прибавяме и втасалата мая. Оформя се меко тесто, което можем да ...
Домашни курабийки
Домашни курабийки
3
добавяме пресятото брашно. Месим меко тесто, при необходимост добавяме още брашно. Оставяме тестото в хладилник за около 30 минути, за да ...
Домашни курабии
Домашни курабии
лимон и сока му. Накрая добавяме брашно толкова, че да се получи средно меко тесто. Полученото тесто оформяме на курабийки по според...
Пухкави домашни курабийки
Пухкави домашни курабийки
, като малко по малко да добавяме брашното. Трябва да получим меко тесто. Оформят се малки топчета и се нареждат в намазнена тава и се пекат ...
Обикновени домашни курабийки
Обикновени домашни курабийки
2
отгоре със захар. Печем курабиите върху хартия в предварително загрята фурна на 180 градуса....
Обикновени домашни курабии
Обикновени домашни курабии
амонячна сода. Сипва се разтопена свинска мас, ванилия, кора от настърган лимон и замесваме средно меко тесто, да не лепне. Оформят се...
Домашни курабийки без яйца
Домашни курабийки без яйца
Пресяваме брашното и към него постепенно добавяме захарта, солта, ванилията, маслото, лимонадата. Разбъркваме и замесваме тесто. Оставяме го...
Домашни курабийки със захар
Домашни курабийки със захар
сгъсти сместа и стане на тесто. Започнете да месите тестото на ръка. Прибавяйте брашно, докато не се получи средно твърдо тесто. ...
Домашни Курабийки с шоколад
Домашни Курабийки с шоколад
тесто, прибавям шоколада, който предварително съм начупила на малки парченца, разбърквам добре, за да се разпредели равномерно в цялото тесто. ...
Курабии
Курабии
1
към сместа. Месим малко да не лепне - тестото трябва да остане меко. Оставяме 30 минути да почине покрито. Правим курабии с различни форми...
Домашни фъстъчено-шарени курабийки
Домашни фъстъчено-шарени курабийки
пръчици, маковото семе и накрая брашното. Тестото разделяме на две части. Всяка част оформяме като руло и поставяме във фризера за около час...

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка: