Тесто за Казанлъшки Понички

Разгледай всички 10 избрани предложения относно тесто за казанлъшки понички в Готвач.бг.
Казанлъшки понички с вълшебно тестоКазанлъшки понички с вълшебно тесто
3
помощта на чашка или форма а изрязване на тесто се оформят поничките. Поничките се пържат до златисто на маслена баня. Може спокойно да ги...
Казанлъшки поничкиКазанлъшки понички
31
казанлъшките понички се поставя в специален шприц за понички, но ако нямате, може да загребвате с лъжица и да пускате в сгорещеното олио. Поничките се...
Тесто за поничкиТесто за понички
6
втаса на топло до удвояване на обема си. Готовото тесто за понички се разточа на кора с дебелина 1 см и с чаша се режат от него кръгчета...
Понички от обикновено тестоПонички от обикновено тесто
1
Замесва се тестото, като в пресятото брашно се слагат захар, сол и яйце. Добавя се разтворената в хладка вода мая и се замесва меко тесто...
Въздушни понички с парено тестоВъздушни понички с парено тесто
тесто започне да се отделя от стените на съда. 2. Отстранете от огъня и изчакайте 10 минутки да се поохлади.След това чуквайте едно по едно...
Казанлъшки гевречетаКазанлъшки гевречета
Направете кладенче в брашното и сложете всички продукти. Замесете меко, нелепнещо тесто. Сложете го в купа, а купата завийте с памучна кърпа...
Казанлъшки курабииКазанлъшки курабии
кора от половин цитрус и киселото мляко с разтворената в него сода. Замесете гладко тесто и го разделете на 2-3 топки. Разточете ги на по...
ПоничкиПонички
4
поничките сурови отвътре. Готовите понички по желание може да поръсите с пудра захар или да ги напълните със сладко по избор....
Казанлъшка баницаКазанлъшка баница
11
За да приготвите сместа, първо слагате яйцата и сиренето и разбивате докато сиренето не стане на съвсем малки пaрченца. По желание може да...
Сироп от казанлъшки розиСироп от казанлъшки рози
1
Почистваме розите, като оставаме само цветчетата и хубаво ги измиваме. Заливаме ги с водата и лимонтузуто. Покриваме и така престояват 36 часа на...

Рейтинг

3.4
Общо 9 гласували
5 3
4 1
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка: