Тесто за Лучник

Прегледай всички 30 избрани предложения относно тесто за лучник в Готвач.бг.
Лучник с готово тесто
Лучник с готово тесто
всяка една топка колкото можем, добавяме от плънката и навиваме на руло. Така процедираме докато не свършат топките тесто, ако остане плънка...
Лучник с готово тесто в кексова форма
Лучник с готово тесто в кексова форма
1
Запържваме лука и каймата до златисто, добавяме подправките. Разточваме тестото и след като е изстинала плънката, слагаме отгоре. В подмазана ...
Лучник
Лучник
4
формата на охлюв. Лучникът се пече в умерена фурна около 30 минути. Поднася се топъл с кисело мляко....
Перфектния Лучник
Перфектния Лучник
. Лучникът се оставя за 10 минути и се пече на 180 градуса за 20-25 минути. Това буквално е перфектният лучник!...
Домашен лучник
Домашен лучник
1
Размиваме маята в хладката вода, прибавяме солта и захарта и разбъркваме. Прибавяме останалите продукти и замесваме средно меко тесто, което...
Селски лучник
Селски лучник
. Готовият лучник се оставя за около 15 минути. Отгоре лучника се помазва с един жълтък и малко олио. След това се пече в загрята на 180 ...
Уникален лучник
Уникален лучник
вторият тестен кръг. Той се завива със стърчащите краища на долната кора. Така сглобения лучник се слага в загрята на 50 градуса фурна да ...
Пиле лучник
Пиле лучник
Омесете тесто от пресятото брашно, содата, малко сол и вода. Полученото тесто разточете на 2 по-дебели листа - единият да е по-малък, за отгоре...
Шарен лучник
Шарен лучник
1
От продуктите се замесва средно меко, еластично тесто, което се оставя да втаса около 30 минути. През това време се приготвя плънката, като в...
Лучник по Добруджански
Лучник по Добруджански
4
тавата. Намазняваме отгоре леко и набождаме с вилица. Пече се в предварително загрята фурна до готовност. Приятен апетит! *Вместо купешко можете ...
Постен Селски Лучник
Постен Селски Лучник
вода. Замесва се меко тесто. В подходящ съд задушете лука с масло, след което сложете нарязаните чушки вътре и оставете да покъкри 5 минути...
Лучник с домашни кори
Лучник с домашни кори
маята. Добавяме още малко вода и замесваме средно твърдо тесто. Оставяме тестото да отдъхне, а през това време скълцваме лука и го ...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: