Тесто за Френски Кроасани

Разгледай всички 16 избрани предложения за тесто за френски кроасани в Готвач.бг.
Френски кроасаниФренски кроасани
1
разбива с малко вода и се намазва върху кроасаните. Френските кроасани се пекат 18 минути в предварително загрята фурна на 220 градуса. Сервирайте със сладко или масло....
Френски кроасани с маслоФренски кроасани с масло
7
фризер за 30 мин. След като се извади и е добре охладено, тестото е готово за направата на кроасани. Разточва се на дълга по-широка лента...
Класическо тесто за кроасаниКласическо тесто за кроасани
масата се набрашнява и тестото се разточва на дълъг правоъгълник с дебелина 6 мм и размери 25 х 95 см. Изрязват се краищата, класическото тесто...
Кроасани от бутер тестоКроасани от бутер тесто
Разстелете леко омекналото бутер тесто върху кухненския плот. Нарежете го с остър нож на равнобедрени триъгълници. В основата на всеки...
Лесни френски кроасани с маслоЛесни френски кроасани с масло
3
Моите кроасани ги замесих вечерта с квас. Сутринта ги размесих и оформих. След повторното втасване около 1 ч. се изпичат в загрята фурна на 200...
Тесто за кроасани в хлебопекарнаТесто за кроасани в хлебопекарна
1
вашето тесто за кроасани е готово. Разточете кора, разрежете на триъгълници, оформете и напълнете по желание. Тестото може да бъде съхранявано във фризера....
Кроасани от многолистно тесто със сладък пълнежКроасани от многолистно тесто със сладък пълнеж
2
градуса. При разточването маслото трябва да е със еднаква температура с тази на тестото. Върху набрашнения плот поставяме охладеното тесто, чиито...
КроасаниКроасани
5
, т.е. шестото, тесто се оформя на калъп и се оставя в хладилник за 30-40 минути. Кроасаните се оформят, като тестото се поставя отново върху...
Кроасани от бутер тесто с аспержи и чедърКроасани от бутер тесто с аспержи и чедър
аспержа в широката част на всеки триъгърник и навийте на руло към тясната. Намажете всеки кроасан с жълтък и поръсете с масово семе. Изпечете кроасаните в предварително загрята фурна за 15-20 мин на 200 С....
Кифлички КроасаниКифлички Кроасани
Млякото, малко от него със захарта и маята се оставят да шупне. Прибавят се и останалото мляко, яйцата и маята. Меси се меко тесто, но да не...
Пълнозърнести кроасаниПълнозърнести кроасани
, прегънете и повторете до получаването на кубче от тесто, като за процедурата трябва да изразходвате половината масло. Приберете тестото за 30...
Бутер кроасаниБутер кроасани
му страна. Завийте тестото на кроасан. Всички кроасани подредете в намаслена и леко набрашнена тава. Намажете ги с разбито яйце. Поръсете със...

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: