Тесто за Френски Кроасани

Разгледай всички 16 избрани предложения за тесто за френски кроасани в Готвач.бг.
Френски кроасани
Френски кроасани
1
разбива с малко вода и се намазва върху кроасаните. Френските кроасани се пекат 18 минути в предварително загрята фурна на 220 ...
Френски кроасани с масло
Френски кроасани с масло
7
фризер за 30 мин. След като се извади и е добре охладено, тестото е готово за направата на кроасани. Разточва се на дълга по-широка лента...
Лесни френски кроасани с масло
Лесни френски кроасани с масло
3
Моите кроасани ги замесих вечерта с квас. Сутринта ги размесих и оформих. След повторното втасване около 1 ч. се изпичат в загрята фурна на 200...
Кроасани от бутер тесто
Кроасани от бутер тесто
Разстелете леко омекналото бутер тесто върху кухненския плот. Нарежете го с остър нож на равнобедрени триъгълници. В основата на всеки...
Тесто за кроасани в хлебопекарна
Тесто за кроасани в хлебопекарна
1
вашето тесто за кроасани е готово. Разточете кора, разрежете на триъгълници, оформете и напълнете по желание. Тестото може да бъде ...
Кроасани от многолистно тесто със сладък пълнеж
Кроасани от многолистно тесто със сладък пълнеж
2
градуса. При разточването маслото трябва да е със еднаква температура с тази на тестото. Върху набрашнения плот поставяме охладеното тесто, ...
Кроасани
Кроасани
5
, т.е. шестото, тесто се оформя на калъп и се оставя в хладилник за 30-40 минути. Кроасаните се оформят, като тестото се поставя ...
Кроасани от бутер тесто с аспержи и чедър
Кроасани от бутер тесто с аспержи и чедър
аспержа в широката част на всеки триъгърник и навийте на руло към тясната. Намажете всеки кроасан с жълтък и поръсете с масово семе. Изпечете ...
Кифлички Кроасани
Кифлички Кроасани
Млякото, малко от него със захарта и маята се оставят да шупне. Прибавят се и останалото мляко, яйцата и маята. Меси се меко тесто, но да не...
Бутер кроасани
Бутер кроасани
му страна. Завийте тестото на кроасан. Всички кроасани подредете в намаслена и леко набрашнена тава. Намажете ги с разбито яйце. ...
Пълнозърнести кроасани
Пълнозърнести кроасани
, прегънете и повторете до получаването на кубче от тесто, като за процедурата трябва да изразходвате половината масло. Приберете тестото ...
Домашни кроасани
Домашни кроасани
6
избор, слагате от плънката и завивате във формата на кроасан. Може да намажете краищата на тестото с малко яйце. Само в краищата трябва да...

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: