Топла Пача

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно топла пача в Готвач.бг.
Топла пачаТопла пачаВ отделна купичка разбъркваме ситно нарязан чесън и оцет за подправяне на топлата пача....
Традиционна топла ПачаТрадиционна топла ПачаСервираме пачата задължително топла, гарнирана с чесновия оцет и поръсена с лют червен пипер....
Топла свинска пачаТопла свинска пачаИзмийте добре краката, опашката и ушите и ги сварете в подсолена вода заедно с морковите, лука, целината и дафиновия лист. Отделете месото от...
Топла пача от свински джоланчетаТопла пача от свински джоланчетаОт топлата супа слагаме няколко лъжици в застройката при постоянно бъркане, за да не се пресече яйцето, след което добавяме застройката в супата и...
Топла пача от свински крачета със запръжкаТопла пача от свински крачета със запръжкаТака приготвена тази топла пача от свински крачета със запръжка е сгряваща храна за студените зимни дни....
ПачаПачаНарежете добре изчистената свинска глава и я сложете да се вари в 2 л вода с малко сол, нарязания лук, ситно нарязани корени за супа и подправките...
Кето ПачаКето ПачаНа слаб огън сваряваме свинската глава, крачета и уши. По време на варенето добавяме дафиновия лист, черния пипер, бахар - 4 зърна и солта. Щом...
Супа пачаСупа пачаПочистете и измийте свинските крака, поставете ги в тенджера със студена и подсолена вода. Поставете ги на котлона да заврят и добавете нарязаните...
Агнешка пачаАгнешка пачаНарязваме агнешката плешка на парчета и я варим в подсолена вода, в която сме прибавили също така обелените скилидки чесън и морковите, нарязани на...
Телешка пачаТелешка пачаДжоланът се измива и се поставя цял в тенджерата под налягане. Прибавят се морковите и подправките. Налива се студената вода и се поставя да ври в...
Странджанска пачаСтранджанска пачаИзмиваме краката, ушите и опашките и ги сваряваме в подсолена вода до омекване. Изваждаме и обезкостяваме месото. Прецеждаме бульона. Отделяме...
Празнична пачаПразнична пачаПочистете свинските крачета и ги нарежете на 3. Смесете ги в голяма тенджера с всичко останало - шкембе, шунка, зеленчуци и подправки. Долейте виното...

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 1
4 7
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: