Традиционен Български Сладкиш

Разгледай всички 18 подбрани съвети за традиционен български сладкиш в Готвач.бг.
Традиционен български сладкиш
Традиционен български сладкиш
3
от костилки и ги поръсете да престоят за 1 час със захар. Изпечения сладкиш поръсете със сухара, разпределете плодовете със захарта отгоре и...
Традиционен сладкиш от Бразилия
Традиционен сладкиш от Бразилия
смляно ситно кафе. Оставя се в хладилник за час-два. Нарязва се и сервираме. Да ви е сладко, сладкишът е страхотен!...
Традиционен сладкиш от Паис Баско
Традиционен сладкиш от Паис Баско
2
сладкиша в друг поднос, тъй като има опасност да се начупи. Деликатен е, заради ронливото тесто, но си заслужава труда, защото текстурата и ароматът ...
Български коледни сладки
Български коледни сладки
1
сладка забодете по 1/4 или 1/2 орех. Сложете да се пекат в загряна фурна на 170 градуса до приятен загар....
Традиционен сладкиш от Малага (Torta Malagueña)
Традиционен сладкиш от Малага (Torta Malagueña)
. Изключително ароматен, топящ се в устата сладкиш. Типичен за зоната на Малага, където хората обожават вкуса му и пазят рецептата (Torta ...
Традиционен Български Гювеч
Традиционен Български Гювеч
13
Месото се нарязва на парчета и се запържва леко в 2 - 3 с. л. от мазнината, след което се изважда. В същата мазнина се запържва леко ситно...
Традиционна българска капама
Традиционна българска капама
. Резултатът е невероятно вкусно българско ястие. Както знаете много български кулинари използват свинска мас при приготвянето на ястия от ...
Традиционна българска закуска
Традиционна българска закуска
3
. Покрива се с кърпа и оставяме да се отпусне 30 минути. С намаслени ръце късаме топчета, разтегляме на кръгла питка и пържим в загрятото олио до ...
Традиционна българска мусака
Традиционна българска мусака
4
Нарежете лука, чушката и моркова на ситно. Запържете ги с олиото и каймата в тиган. Бъркайте постоянно, за да се раздроби добре каймата и да...
Сладкиш
Сладкиш
5
Разбийте яйцата със захарта. След това добавете киселото мляко с разтворената сода в него. Прибавете брашното, както олиото и канелата...
Традиционен български тутманик с масло и сирене
Традиционен български тутманик с масло и сирене
2
Разтворете маята в топлите и смесени вода и прясно мляко, заедно със захарта и 2 с.л. от брашното, разбъркайте и оставете за 10 минути да шупне...
Сладкиш с портокалово сладко
Сладкиш с портокалово сладко
портокал, за да попие от топлината. Докато изстива, разбийте белтъците с 8 с.л. захар. След като вече е изстинал достатъчно портокаловият ...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: