gotvach.bg»Избрани Колекции»Традиционни Български Ястия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Традиционни Български Ястия

Прегледай всички 99 авторски предложения относно традиционни български ястия в Готвач.бг.
Традиционен Български ГювечТрадиционен Български ГювечГотовият гювеч се поръсва със счукан черен пипер и ситно нарязан магданоз Може да се направи както в гювеч, така и в малки гювечета....
Традиционна българска капамаТрадиционна българска капамаРезултатът е невероятно вкусно българско ястие....
Традиционна българска мусакаТрадиционна българска мусакаСложете щипка сол и полейте равномерно мусаката. Печете в средата на фурната само на горен реотан до запичане на заливката на мусаката....
Традиционен български сладкишТрадиционен български сладкишЗамесете тесто от брашното, жълтъците, маслото, пудрата захар и маята. Увийте го в пергаментова хартия и го оставете на хладно за 2-3 часа. След...
Българска мусакаБългарска мусакаВ маслото се задушават нарязаните на ситно морков, чушка и лук. Слага се месото и се разтрива с вилица, докато стане на трохи. Добавят се обелените...
Български традиционни картофени кюфтетаБългарски традиционни картофени кюфтетаТрадиционните картофени кюфтета се пържат на не много силен огън....
Традиционна българска закускаТрадиционна българска закускаВ киселото мляко се разбърква содата за хляб, солта и захарта да шупне. Сипва се с средата на брашното и замесваме меко нелепнещо тесто. Покрива...
Български качамакБългарски качамакКипва се 1.800 л вода с млякото, олиото, солта и се изсипва брашното. Бърка се постоянно. Вари се и едновременно с това се разбива с тел в продължение...
Класическа българска мусакаКласическа българска мусакаРецептата за мусака е изпълнена!...
Българска традиционна млечна салатаБългарска традиционна млечна салатаБългарската традиционна млечна салата се поднася отгоре поръсена с копър и смлени орехи....
Шакшука по българскиШакшука по българскиПатладжаните и чушките се нарязват на парченца, доматите са белени и нарязани на кубчета от консерва. В тенджера или дълбок тиган се загрява олиото...
Лазаня по българскиЛазаня по българскиСлед 25 мин, когато махнем фолиото, добавяме заливката и печем лазанята по български до готовност около 15 мин....

Рейтинг

3.2
Общо 5 гласували
5 0
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: