Турски Гевреци

Разгледай всички 24 подбрани съвети за турски гевреци в Готвач.бг.
Турски Сусамени Гевреци
Турски Сусамени Гевреци
двойка като мартеница и оформете геврека. Потопете в сместа от вода и петмез, а след това и в сусама обилно. Наредете в тава застлана с хартия...
Турски гевреци със сусам
Турски гевреци със сусам
разтваряме в 4 с.л. вода и в тази смес потапяме един по един гевреците за кратко и ги овалваме в сусам. Редим ги в тава, в която ще ги печем...
Гевреци
Гевреци
1
брашното със содата бикарбонат. Всичко се смесва добре и се оставя да престои 2-3 часа. Точи се кора с дебелина 1 см и се изрязват гевреци...
Колаци
Колаци
късат парчета, които се оформят на фитил и се слепват краищата, за да станат на колаци. Изпечените колаци се мажат с масло и се подреждат ...
Коледарски гевреци
Коледарски гевреци
1
20 минути и изваждаме. Коледарските гевреци се даряват се на коледарите, когато идват да пеят песни за здраве и берекет!...
Баварски Гевреци
Баварски Гевреци
се отпуснат за 15 минути. През това време в тенджера изсипвате водата, содата и солта и когато тя заври, е готова за варенето на гевреците...
Парени гевреци
Парени гевреци
. мед. Пт втасалото вече тесто се оформят малки топки, срязва се с нож дупчица и с ръце се разтегля геврече. Пускат се във врящата вода за 2-3...
Сладки гевреци
Сладки гевреци
1
печене. Така приготвените гевреци намазваме с разбит жълтък с малко мазнина и поръсваме със сусам. Оставяме ги да втасат за 1 час. Печем ...
Истанбулски гевреци
Истанбулски гевреци
3
накъсайте на 14-16 топчета. Всяко топче направете на фитил, а фитила на геврек. Кипнете подсолена вода и пускайте гевреците във врящата ...
Бабините гевреци
Бабините гевреци
В хладко прясно мляко се разтваря маята заедно със захарта. В отделна купа се слага 2 в. ч. брашно. Добавя се вода, олио и прясното мляко с...
Варени гевреци
Варени гевреци
6
. Останалото тесто се събира, размесва и се използва за останалите гевреци. Кипнете вода с меда и пускайте вътре гевреците. След като ...
Домашни гевреци
Домашни гевреци
слепват, за да се получи кръгла форма. Гевреците се подреждат в набрашнена така и се оставят отново на топло за четвърт час. След това...

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 4
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: