Турско Реване

Прегледай всички 24 избрани предложения относно турско реване в Готвач.бг.
Турско реване
Турско реване
6
Разбиваме белтъците с една трета от захарта. Жълтъците разбиваме с другата. Към тях добавяме сухите продукти. След това, с помощта на мариза...
Оригинално турско реване
Оригинално турско реване
38
захарен сироп. Гарнирайте по избор и . Да ви е сладко - получава се страхотен турски сладкиш!...
Турско реване с грис
Турско реване с грис
2
Първо се приготвя сиропът. Сварява се за 15 минути и се оставя да се охлади напълно. Продуктите за тестото се добавят последователно и се...
Турско реване с кокосови стърготини
Турско реване с кокосови стърготини
разтваряне. Кипва се, след което се добавя лимоновият сок и се оставя да поври около 5 минути на средно силен котлон. Охладеното турско ...
Турско реване с ликьор и бадеми
Турско реване с ликьор и бадеми
получи по-гъст сироп. Когато блатът за реването е изстинал и хартията за печене е отстранена, върху реването се нареждат бадеми и отгоре се...
Арабско реване
Арабско реване
5
мляко и настъргана лимонова кора. Изсипете сместта в намаслена тава и сложете арабското реване да се изпече в умерена и предварително загрята фурна...
Шарено реване
Шарено реване
1
. Сварете сиропа от захарта и водата, оставете леко да се охлади. Нарежете реването на парчета и го залейте със сиропа....
Лимонено реване
Лимонено реване
Белтъците се разбиват със захарта с миксер до побеляване. Когато са готови, добавяме останалите съставки за блата, като разбъркваме на ръка...
Лесно реване
Лесно реване
(проверявам я с клечка) на 150-180 градуса и след това я оставям да изстине. Правя сироп от водата и захарта, след което добавям и настърганата кора на ...
Класическо реване
Класическо реване
3
незагрята фурна на 150 градуса на вентилатор до суха клечка. Докато реването изстиваше, сложих 1 л. вода, 150 г. захар и настъргах малко кора от...
Бадемово реване
Бадемово реване
Представям ви невероятно реване с дъх на бадеми. В касерола слагате захарта и водата за сиропа и я слагате на котлона да заври. Прибавяте...
Гръцко реване
Гръцко реване
9
по размер намаслена тава и сложете да се изпече на 175 градуса за 30-35 минути. Извадете вече изпеченото реване и оставете да се поохлади...

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 1
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: