Турско Реване

Прегледай всички 24 избрани предложения относно турско реване в Готвач.бг.
Турско реване
Турско реване
6
Разбиваме белтъците с една трета от захарта. Жълтъците разбиваме с другата. Към тях добавяме сухите продукти. След това, с помощта на мариза...
Оригинално турско реване
Оригинално турско реване
38
захарен сироп. Гарнирайте по избор и . Да ви е сладко - получава се страхотен турски сладкиш!...
Турско реване с грис
Турско реване с грис
2
Първо се приготвя сиропът. Сварява се за 15 минути и се оставя да се охлади напълно. Продуктите за тестото се добавят последователно и се...
Турско реване с кокосови стърготини
Турско реване с кокосови стърготини
разтваряне. Кипва се, след което се добавя лимоновият сок и се оставя да поври около 5 минути на средно силен котлон. Охладеното турско ...
Турско реване с ликьор и бадеми
Турско реване с ликьор и бадеми
получи по-гъст сироп. Когато блатът за реването е изстинал и хартията за печене е отстранена, върху реването се нареждат бадеми и отгоре се...
Пияно реване
Пияно реване
изпечете реването на 190 градуса в предварително загрята фурна с вентилатор за около 20 мин. Извадете готовото реване и оставете настрана, ...
Маково реване
Маково реване
попие и вече може да поднесете, дори да е леко топло, като комбинирате със топка сметанов сладолед. Ако поднасяте маковото реване студено, го ...
Портокалово реване
Портокалово реване
Сиропът се вари, като сокът от портокала, водата и захарта се смесват в тенджерка. Оставя се да изстине напълно. Продуктите за блата се...
Спаначено реване
Спаначено реване
1
оставяме за 5 минути да поизстине. За реването: Във вряща вода потапяме почистения спанак за 1 минута, за да се бланшира. Изваждаме го и го...
Богато реване
Богато реване
1
минути. Вадим реването и го заливаме с приготвения сироп, покриваме, за да попие и се охлади. Сервираме поръсено с кокосови стърготини....
Икономично реване
Икономично реване
Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти. Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса. ...
Орехово реване
Орехово реване
1
Разбийте яйцата на пухкав крем. Добавете захарта и продължете да разбивате. Добавете пресятото брашно и бакпулвера. Накрая прибавете ядките и...

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 1
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: