Туршия Саламурена

Разгледай всички 33 кулинарни идеи за туршия саламурена в Готвач.бг.
Туршия с топла саламураТуршия с топла саламураСипете захарта и оцета и от топлата саламура като я прицеждате....
Обикновена саламура за туршияОбикновена саламура за туршияСмесете всички съставки за саламурата и разбъркайте, докато всичко се разтвори напълно....
Тетевенската саламура празнува днесТетевенската саламура празнува днесДнес, 24-ти юни, се отбелязва Празникът на тетевенската саламура....
Как да оправим пресолената туршияКак да оправим пресолената туршияС настъпването на студените месеци повечето хора си правят зимнина. От компоти до туршии и бидони с кисело зеле – зимата не минава без на трапезата...
Ломска саламураЛомска саламураЛомската саламура е супер вкусна....
Чесън и туршия пазят от настинкаЧесън и туршия пазят от настинкаЕсента традиционно е смятана за сезон на настинките, но във ваши ръце е силата да не допуснете това да ви се случи, твърдят руски диетолози. Наблягайте...
Най-добрите рецепти за царска туршияНай-добрите рецепти за царска туршияТрадиционната българска зимна трапеза не би била такава, ако на нея липсва туршия. В почти всеки дом или мазе вече има подготвени няколко буркана...
Разкошни пълнени камби туршия! Уникална рецептаРазкошни пълнени камби туршия! Уникална рецептаЕдин от най-популярните и любими начини за запазване на зеленчуците у нас е поставянето им разтвор от оцет и сол или само в солена вода, при което...
Как се прави саламура за сиренеКак се прави саламура за сирене
2
Много от нас са виждали бабите си как правят саламура....
Да си направим маслини в саламураДа си направим маслини в саламураТрябва да престоят в тази саламура около 10 – 12 дена....
Камби в саламураКамби в саламураСлед като ги подредим камбите, правим саламурата....
Печена пилешка СаламураПечена пилешка СаламураВ тава се слага месото, чесън две цели скилидки, почистени от люспи и леко смачкани. Доматите също са цели, но са продупчени отгоре две дупки и отдолу...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: