Туршия от Карфиол в Бидон

Прегледай всички 74 избрани предложения за туршия от карфиол в бидон в Готвач.бг.
Вкусна туршия в бидонВкусна туршия в бидонНаредете ги грижливо в бидона. Сварете саламура от 4 л вода, в която се добавят оцетът и 6 к.ч. сол....
Селска туршия в бидонСелска туршия в бидонКарфиолът се дели на големи розички и се добавя към морковите в бидона. Следват доматите и накрая се слагат корнишоните....
Солена туршия в бидонСолена туршия в бидонПървите няколко дена се претаква по веднъж на ден, а след 1 седмица - солената туршия в бидон се претаква на няколко дни....
Обикновена обща туршия в бидонОбикновена обща туршия в бидонСлед това разтваряме калиев сорбат за туршии в част от предварително източена саламура от бидона....
Туршия за зимата в бидонТуршия за зимата в бидонНадупчете камбите с игла, накъсайте карфиола и нарежете по-едро зелето, зелените домати, морковите (може и цели)....
Туршия от карфиолТуршия от карфиолВ бурканите изсипете оцета, след това ги напълнете с розички карфиол. Допълнете с кервиз, а по желание и морков....
Туршия от кисели дини в бидонТуршия от кисели дини в бидонОставете туршията от кисели дини в бидон на хладно място, като през 2-3 дни преточвайте саламурата, докато туршията узрее....
Мешана туршия с карфиолМешана туршия с карфиолСлед 10 дни туршията е готова за консумация. Мешаната туршия с карфиол e страхотна!...
Смесена туршия с карфиолСмесена туршия с карфиолОставете я да изстине и с нея залейте туршията. Завържете с целофан бурканите и ги съхранявайте на студено място....
Туршия от карфиол без стерилизиранеТуршия от карфиол без стерилизиранеХубаво е често да разклащаме бурканчетата, и така след около 3-4 седмици ще бъде чудесна вкусна туршия - само от карфиол - без стерилизиране и без...
Мариновани камби и карфиол туршияМариновани камби и карфиол туршияДозата е за 4 буркана от 800 мл и 1 от 400 мл Марината се поставя на котлона да заври. Зеленчуците се нарязват на парчета в общ съд и добре...

Рейтинг

4.1
Общо 8 гласували
5 4
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: