Туршия от Кисели Джанки

Открий всички 17 подбрани съвети относно туршия от кисели джанки в Готвач.бг.
Джанки туршия
Джанки туршия
3
долейте кипнала вода. Затворете бурканите добре с капачки и ги обърнете надолу. Обръщайте бурканите с джанки туршия периодично в ...
Кисели Джанки в Буркани
Кисели Джанки в Буркани
. Може да се консумират като туршия, като пикантно-кисело допълнение към ястията, като ги добавяте към супи, яхнии и салати. Добър ...
Домашен кисел с джанки
Домашен кисел с джанки
Джанките се изчистват от костилките и по възможност се обелват. Царевичното нишесте, лимонената киселина и желатинът се смесват и се...
Туршия кисели моркови
Туршия кисели моркови
1
Наредете морковите в бурканите. От останалите продукти се прави саламура, която се оставя да заври. С нея се заливат морковите. На всеки...
Туршия от Кисели Моркови
Туршия от Кисели Моркови
туршията на хладно (мазе или килер). PS: Ако използвате различен буркан от три литра, трябва да съобразите за количество марината и моркови....
Туршия с кисели домати
Туршия с кисели домати
100 мл. Сложете солта, подправките и оцета и разбъркайте добре. Залейте доматите, затворете плътни и приберете на тъмно и студено. Туршията ще ...
Шарена сладко-кисела туршия
Шарена сладко-кисела туршия
бурканите със сладко-кисела туршия прибираме на хладно и тъмно място. Да ви е сладко!...
Бърза Сладко-Кисела Туршия
Бърза Сладко-Кисела Туршия
, като между тях се поръсва настъргания хрян. Заливат се с маринатата, притискат се и се съхраняват на хладно. След 10 дни туршията е готова за ...
Домашна туршия от кисело зеле
Домашна туршия от кисело зеле
1
Почистваме зелките от увехналите листа и цепваме кочана им на кръст. Поставяме зелето в кацата, посоляваме го и хвърляме отгоре царевицата...
Туршия кисело зеле с лимони
Туршия кисело зеле с лимони
Нареждаме зелките в съда в който ще се приготвят, като всеки ред посипваме с царевица и резенчета лимони. Заливаме с вода, в която разтваряме...
Туршия от кисели дини в бидон
Туршия от кисели дини в бидон
залейте веднага върху динчетата, като може да махнете канелата. Оставете туршията от кисели дини в бидон на хладно място, като през 2-3 ...
Супа от пилешки бутчета с лапад, киселец и джанки по селски
Супа от пилешки бутчета с лапад, киселец и джанки по селски
от тигана се прехвърля в тенджерата при бутчетата. Супата ври още 20-30 минути, добавят се измитите цели джанки, дафиновите листа и при...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: