Вкусен тутманик с мая

Вкусен тутманик с мая

0

Брашното се пресява и се прави кладенче по средата. Във водата се разтварят олиото, солта, захарта и маята и се изсипват по малко в брашното...

1

Тутманик със Суха мая

Открий всички 51 подбрани съвети относно тутманик със суха мая в Готвач.бг.
Вкусен триъгълен тутманик с мая

Вкусен триъгълен тутманик с мая

В купа смесвам около 800 г от брашното, захарта, солта и сухата мая. Аз винаги си оставям част от брашното на една страна, защото е по-лесно да...

Пухкав Тутманик с Мая и Сирене

Пухкав Тутманик с Мая и Сирене

друго /1 см/, за да има място тутманикът да втаса. Оформеният тутманик се покрива с найлон и се оставя на топло място, за около 30 минути...

Тутманик с мая и кисело мляко

Тутманик с мая и кисело мляко

втасалата мая. Замесете тесто и щом започне да се отделя от стените на купата прехвърлете на набрашнен плот. Месете докато спре да лепне по...

Тутманик

Тутманик

Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

Тутманик Облак

Тутманик Облак

Пресяваме брашното в купа и го смесваме със солта. Начупваме маята директно в киселото мляко и добавяме оцета и захарта. Разбиваме яйцата и ги...

Царски тутманик

Царски тутманик

3

алуминиево фолио. Извадете изпечения тутманик и оставете да се охлади леко върху метална скара. Тутманикът става като памук, с хрупкава коричка...

Тутманик Душичка

Тутманик Душичка

2

топло, докато шупне. Готовата мая изсипете към брашното, добавете солта, 3 с.л. олио и двете яйца. Разбъркайте и налейте още хладка вода до...

Вързан Тутманик

Вързан Тутманик

температурата на помещението или мястото, където се оставя тутманикът. След като вече тавата е изпълнена от повторно втасалия тутманик...

Черновръшки тутманик

Черновръшки тутманик

3

като извадите тутманика от фурната го оставете да се поохлади върху решетка. Може да консумирате черновръшкия тутманик и леко топъл, разкошен е! Добър апетит!...

Красив тутманик

Красив тутманик

1

приготвената плънка / яйца и сирене/ и се усуква тестото на осморка и се прегъва на две. Поръсва се със сусама и слънчогледовите семки. Пече тутманика се на 150 градуса около 35 минути....

Овчарски тутманик

Овчарски тутманик

От пресятото брашно, млякото със содата и останалите продукти за тутманика, омесваме гладко и меко тесто. В намаслена тава разстиламе тестото...

3.5
Общо 8 гласували
5 1
4 4
3 2
2 0
1 1
Дай твоята оценка: