Тънкости в Готвенето на Гъска

Прегледай всички 74 авторски предложения за тънкости в готвенето на гъска в Готвач.бг.
Печена гъскаПечена гъскаТака получената смес се кипва за 3-4 минути на котлона и се поднася заедно с гъската....
Пълнена гъскаПълнена гъскаПечете пълнената гъска около 2 часа в умерена фурна....
Задушена гъскаЗадушена гъскаИзчистете и измийте гъската. Нарежете я на парчета, които изпържете в мазнина в тиган с незалепващо покритие....
Как да приготвим печена гъскаКак да приготвим печена гъскаСложете гъската на масата и с пинсета отстранете всички остатъци от пера....
Как се почиства гъска?Как се почиства гъска?След като сте почистили гъската, можете да си приготвите печена гъска, пълнена гъска или супа от гъска....
Гъска със зеленчуциГъска със зеленчуциНарязваме месото на порции и ги сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. След това го изваждаме и го изпържваме за малко в маслото....
Сарми от гъскаСарми от гъскаИзмиваме месото и го нарязваме на еднакви парчета. Задушаваме ги в мазнината до зачервяване. Изваждаме ги, посоляваме и поръсваме с червен и черен...
Шницели от гъскаШницели от гъскаОт гъшето и свинското месо, сланината и лукът смиламе кайма. Добавяме останалите продукти и омесваме до получаване на еднородна смес. От полученото...
Домашна печена гъскаДомашна печена гъскаПодреждаме върху гъската нарязаното масло и завиваме с алуминиево фолио....
Супа от гъскаСупа от гъскаЗастройте супата от гъска с яйцата и киселото мляко....
Коледна печена гъскаКоледна печена гъскаКогато месото е готово и получи хрупкава коричка, гъската се изважда и се слага в голямо плато или чиния....

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: