Тънкости в Готвенето на Гъска

Прегледай всички 58 авторски предложения за тънкости в готвенето на гъска в Готвач.бг.
Кулинарни тънкости при приготвянето на гъскаКулинарни тънкости при приготвянето на гъска
. Ако минава свободно през месото, значи гъската е добре сварена. Когато се задушава пълнена гъска, тя се осолява и се слага на най-долното ниво...
Печена гъскаПечена гъска
кожата и да стане хрупкава. Готовата гъска поставете в подходяща чиния за сервиране. Отцедената от печенето мазнина се прецежда и се смесва с...
Задушена гъскаЗадушена гъска
Изчистете и измийте гъската. Нарежете я на парчета, които изпържете в мазнина в тиган с незалепващо покритие. Извадете гъшето месо и в същия...
Пълнена гъскаПълнена гъска
минути. След това е прехвърлете в тава, която сте намазнили, намажете я с малко размит в мазнина червен пипер, долейте вода в тавата и завийте с фолио. Печете пълнената гъска около 2 часа в умерена фурна....
Сарми от гъскаСарми от гъска
Измиваме месото и го нарязваме на еднакви парчета. Задушаваме ги в мазнината до зачервяване. Изваждаме ги, посоляваме и поръсваме с червен и...
Гъска със зеленчуциГъска със зеленчуци
Нарязваме месото на порции и ги сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. След това го изваждаме и го изпържваме за малко в маслото...
Класическа печена гъскаКласическа печена гъска
вкус. Добре измитата гъска се подсушава и се натрива със сол и черен пипер отвън и отвътре. Пълни се с приготвената смес и се зашива. Поставя се...
Шницели от гъскаШницели от гъска
От гъшето и свинското месо, сланината и лукът смиламе кайма. Добавяме останалите продукти и омесваме до получаване на еднородна смес. От...
Коледна печена гъскаКоледна печена гъска
Картофите се нарязват на кубчета и заедно с накълцания лук се задушават в част от мазнината. Добавят се подправките и се посолява. Гъската...
Чорба от дива гъскаЧорба от дива гъска
Добре почистената гъска се слага в дълбока тенджера заедно с дафиновия лист, целината и зърната черен пипер. Покрива се хубаво с вода и се...
Печена гъска по английскиПечена гъска по английски
Изчистваме и измиваме добре гъската. След това я посоляваме със сол отвътре и отвън. В купа слагаме нарязаните на ситно дреболии...
Супа от гъскаСупа от гъска
супата, махнете я от котлона и веднага пуснете в нея маслото и ситно нарязан магданоз. Застройте супата от гъска с яйцата и киселото мляко....

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: