Тънкости в Козунака

Прегледай всички 34 избрани предложения за тънкости в козунака в Готвач.бг.
Вкусен домашен козунакВкусен домашен козунак
втасва повторно. След второто втасване оформяме козунака, сплитаме по желание намазваме с отделения белтък, поръсваме обилно със захар и оставяме на...
Вкусен козунак за ВеликденВкусен козунак за Великден
оставям вътре да се затоплят леко. Козунакът също може да втаса във фурната по този начин. Внимание: Температурата не трябва да е гореща в...
Вкусен козунак със стафидиВкусен козунак със стафиди
. Всяка част разделете на още три, оформете ги на топчета, така че да получите шест тестени топчета с еднаква големина, по три за всеки козунак...
Вкусен козунак за начинаещиВкусен козунак за начинаещи
2
малки. За класически плетен козунак с плънка откъснете три еднакви топки тесто и ги разточете върху намазан с масло плот на дълги правоъгълни...
Вкусен български козунакВкусен български козунак
със сироп от захар и вода и веднага се поръсва със захар. От тези продукти се получават 2 козунака по 600 г....
КозунакКозунак
11
. Изчакайте 5-10 минути готовите козунаци да се охладят и тогава ги извадете от формите. Вкусен Великден!...
Тайните на вкусния козунакТайните на вкусния козунак
5
вкусния козунак са характерни т.нар. конци при разчупването на великденския сладкиш. Те се получават от глутеновите нишки на брашното и от...
Здравословен и Вкусен КозунакЗдравословен и Вкусен Козунак
форми за козунаци с хартия за печене. Намазват се с разбит белтък. Втасват във фурната на 50 градуса около 1 час или докато изпълнят добре...
Вкусен пухкав домашен козунакВкусен пухкав домашен козунак
8
искате козунакът да е по-препечен махнете фолиото и печете до видът, който ви харесва. Леко недопеченият козунак е по-ароматен, по-препеченият е по-хрупкав и по-траен. Добър апетит!...
Много вкусен Козунак на конциМного вкусен Козунак на конци
5
втасат около 30-40 мин. Отгоре се намазват с разбит белтък и се поръсват с влажна захар. Пекат се на 160 градуса около 50 мин. Единият козунак...
Вкусен козунак, приготвен в хлебопекарнаВкусен козунак, приготвен в хлебопекарна
минути. Проверете с клечка дали е изпечен. Извадете готовия козунак върху решетка, за да се охлади. Рецептата е на Лабрекс от кулинарната тема Опитайте! Вкусно е! в Бг-мама....
Вкусен домашен козунак с лимонова кораВкусен домашен козунак с лимонова кора
3
оплитат на плитки, като се оформят 4 козунака. Слагат се във форма или тава, покрита с хартия за печене, мажат се с жълтък, разбит с малко мляко и...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: