Тайната на вкусната рибена чорба

Тайната на вкусната рибена чорба

6

на чорбата. Причината е, че тази супа се готви съвсем лесно и гарантира винаги страхотен вкус. Все пак рибената чорба си има своите тънкости...

1

Тънкости за Рибена Чорба

Разгледай всички 12 авторски предложения относно тънкости за рибена чорба в Готвач.бг.
Непознатата риба Морски език: Кулинарни тънкости и рецепти

Непознатата риба Морски език: Кулинарни тънкости и рецепти

1

спанака за няколко секунди в подсолена вода, отцедете и охладете. Подправете рибата с избраната подправка сол и черен пипер. Върху всяко филе...

Какви подправки се слагат на рибена чорба?

Какви подправки се слагат на рибена чорба?

– да съчетаете подходящите подправки за рибена чорба. Според мнозина заклети кулинари най-важната подправка за рибената чорба е девисилът (лющян...

Три вкусни и лесни рецепти за рибена чорба

Три вкусни и лесни рецепти за рибена чорба

магданоз. Рибена чорба със застройка Необходими продукти: 1 бяла риба, 3 моркова, 1 глава кромид лук, 2 яйца, 1 дафинов лист, резен целина...

Тънкости при приготвяне на спанак

Тънкости при приготвяне на спанак

4

За да се запазят ценните минерални соли и витамини в спанака, при неговата обработка трябва да се спазват няколко правила. Необходимо е да...

Тънкости при паниране с корнфлейкс

Тънкости при паниране с корнфлейкс

1

пържат или пекат както солени, така и сладки ястия. Има определени тънкости при работата с хрупкавия царевичен продукт, спазването на...

Тънкости при поднасянето на вино

Тънкости при поднасянето на вино

Когато поднасяте вино на гостите си, спазвайте някои тънкости, за да оставите у тях впечатление, че имате познание на професионален сомелиер...

Тънкости при готвенето на спанак

Тънкости при готвенето на спанак

студен, може да гарнирате с винегретен сос. Спанакът се комбинира чудесно с риба, със салата от макарони с пармезан и чесън. Може да се...

Тънкости при готвенето на зеле

Тънкости при готвенето на зеле

2

Зелето е зеленчук, който притежава отлични вкусови качества и силна лечебна способност. Изключително е богато на аминокиселини, минерални соли...

Тънкости при задушаване на месо

Тънкости при задушаване на месо

Задушеното месо става много вкусно, ако се спазят някои тънкости при приготвянето му. Класическото задушаване на месо предполага запържването на...

Тънкости при приготвянето на пърленки

Тънкости при приготвянето на пърленки

11

, тестото е универсално за всякакви пърленки. Първата тънкост при приготвянето е свързана с броя яйца – може да добавите 1 яйце, както е в...

Тънкости при приготвянето на месо

Тънкости при приготвянето на месо

Когато варите месо, не трябва да отваряте капака, след като изключите котлона. Оставете месото под капак още десетина минути. След това...

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: