Тънкости при Работа със Захарно Тесто

Разгледай всички 7 авторски предложения относно тънкости при работа със захарно тесто в Готвач.бг.
Тънкости при готвенето с бутер тесто
Тънкости при готвенето с бутер тесто
При готвенето с бутер тесто трябва да се знаят някои тънкости, за да бъдат готовите ястия винаги не само вкусни, но и с добър външен вид...
Как се прави захарно тесто
Как се прави захарно тесто
5
количество захар. Още по-добър ефект ще постигнете, ако използвате пудра захар, вместо кристална. И така, вече разполагате със ...
Тънкости при приготвяне на перфектното тесто за тарт
Тънкости при приготвяне на перфектното тесто за тарт
Как се приготвя тарт? Ето някои тънкости, които ще ви бъдат много полезни: 1. Когато се приготвя тарт продуктите трябва да се използват...
Да си направим курабии от захарно тесто
Да си направим курабии от захарно тесто
За да си направим курабии от захарно тесто, е нужно първо да приготвим тестото. Захарното тесто се нарича още парено ...
Как се правят цветя от захарно тесто?
Как се правят цветя от захарно тесто?
доходоносна работа. Изработването на фигури, цветя, дантели от захарна маса за торта у дома изисква плътно захарно тесто, за ...
Украса за торти от захарно тесто
Украса за торти от захарно тесто
1
съхранение, захарното тесто трябва да се затопли на стайна температура, като не се вади от плика. За да украсите тортата със захарно ...
Захарин
Захарин
производството на захарин е възродено, поради недостига на обикновена захар. По онова време нагарчащият вкус на захарина бил дори ...

Рейтинг

3
Общо 5 гласували
5 0
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: