Универсално Тесто за Всичко

Прегледай всички 20 кулинарни идеи за универсално тесто за всичко в Готвач.бг.
Универсално тесто
гладко и еластично тесто. Тестото се оставя да втаса. От полученото тесто може да се оформят сладки и солени кифлички, пити, ...
Универсално тесто в хлебопекарна
, брашно и накрая маята. Маята не трябва да има допир до водата. Пуска се програма за тесто. При мен е 90 минути. Може тестото да се ...
Универсално тесто за погача
Разкошно тесто, с което се правят страхотни погачи и питки. Активираме маята с половин купичка прясно мляко, захар и 1 с.л брашно. Разбиваме...
Универсално тесто за рогчета
него разбитите отделно яйца и зехтин. Вложете и сместа с маята. Бъркайки, прибавете и останалите продукти. Замесете гладко тесто и го...
Универсално тесто за кифлички
1
отвора се изсипват маята, 1 ч.ч. вода, солта, маслото, киселото мляко и разбитите яйца. Всички продукти се разбъркват и полученото тесто се...
Универсално парено тесто
бъркайте енергично, докато тестото започне да се отделя от съда. Охладете за кратко. Добавяйте едно по едно яйцата, като бъркате енергично с...
Универсално тесто за гофрети
1
добре. Това е лесно за приготвяне тесто за гофрети, от което се приготвят много вкусни гофрети на уреда. Поднесете със сладко по избор. Може ...
Универсално тесто за курабии
. Включете захарта, солта и маслото. Разбъркайте и омесете тесто. Него можете да накъсате на топченца, които да оформите и наредите върху ...
Универсално тесто за пай
Пресейте брашното и го замесете с маслото, солта и разтворената сода във водата. Омесете го добре, увийте го в прозрачно фолио и го оставете...
Универсално тесто с 2 яйца
10
оформеното на топка тесто. Завийте купата (винаги) със стреч фолио много добре (така не позволявате да влиза студен въздух в тестото) и ...
Универсално тесто с картофено пюре
сухи съставки, добавяме пюрето и водата. Омесваме и оставяме са втаса 20-30 мин. Ако ви остане тесто, оставяте в хладилника - аз вечерта...
Тесто за всичко
1
ръцете тесто. Намазнете найлонов плик с малко олио, поставете тестото в него и оставете да втаса на топло за 1 час. Ако не използвате ...

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: