Италианска Фокача

Италианска Фокача

0

. Може да направите леки вдлъбнати с пръст по повърхността на фокачата. Сложете италианската фокача да се пече в загряна предварително на 200-230 градуса фурна. Печенето отнема около 20-30 минути....

1

Фокача Италианска

Разгледай всички 15 кулинарни идеи за фокача италианска в Готвач.бг.
Оригиналната италианска Фокача с розмарин и морска сол

Оригиналната италианска Фокача с розмарин и морска сол

градуса за около 15-20 мин. Готовата Фокача се оставя да отпочине за 10 мин и с нож се нарязва на големи правоъгълни парчета. Източник...

Фокача

Фокача

В купата сложете маята и я залейте с ½ ч.ч. вода. Оставете така за 5 минути. В друг съд сипете 1 ¾ ч.ч. топла вода, добавете зехтина и...

Далматинска фокача

Далматинска фокача

- силен е зехтинът, толкова по- ароматна ще стане фокачата. Замесете гладко нелепнещо тесто и го оставете да втаса за 1 час на топло или...

Фокача Класика

Фокача Класика

1

Albouze - The Real Deal Забележка: Една истинска италианска Фокача, която е с изключително крехка коричка. Много рецепти прегледах, преди да пусна...

Вегетарианска фокача

Вегетарианска фокача

Маята се разтваря заедно със захарта и водата. Оставя се встрани за 15 мин., докато шупне. Брашното се размесва с картофеното пюре и кашицата от...

Римска фокача

Римска фокача

Маята и захарта се разтварят в половин чаша хладка вода. Брашното се пресява, прави се кладенче в средата и се сипват маята, солта, 1 супена...

Подлютена фокача

Подлютена фокача

, босилек, Гарнираните фокачи се оставят около 20 минути, за да втасат, и се пекат в предварително загрята на 200 градуса фурна до готовност...

Картофена фокача

Картофена фокача

1

различни ядки или семена. Оставете картофената фокача да втаса за половин час. След това я изпечете в загряна на 190 градуса фурна до готовност....

Гръцка фокача

Гръцка фокача

зехтин и отново оставете да почине за 10-15 минути. Пъхнете гръцката фокача да се изпече в предварително загряна на 200 градуса фурна за 15 минути...

Пъстра фокача

Пъстра фокача

. Разделете тестото на две топки, за да се получат две фокачи. Разточете всяка топка на тънка кора. Завийте крайчетата навътре, за да оформите фокачата...

Фокача Проволоне

Фокача Проволоне

2

така да се придаде типичния вид за фокача. Поръсете с едра люспеста сол и още риган по желание. 5. Оставете да почине още 20-30 минути ма топло...

3.3
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: