Френска Баклава

Прегледай всички 18 избрани предложения за френска баклава в Готвач.бг.
Френска Баклава
Френска Баклава
4
Млякото, маргаринът и брашното се смесват и се приготвя меко тесто, което оставяме за 20-30 мин. в хладилника. За плънката се смесват...
Баклава
Баклава
5
, ванилията и лимоновия сок. Варите на бавен огън до сгъстяване на сиропа. Канелената пръчица се отстранява. След като баклавата изстине се ...
Торта баклава
Торта баклава
бакпулвера, орехите и канелата. Върху пълнежа нареждаме останалите кори, намазани с масло всяка по отделно. Готовата баклава нарязваме на парчета ...
Точена баклава
Точена баклава
2
средно гъст захарен сироп. С този сироп залейте охладената баклава и оставете на хладно да престои поне 12 часа, за да поеме и да се сиропира....
Отурма баклава
Отурма баклава
2
малко. Готовата баклава също се оставя да поизстине малко. Полустудената баклава се залива с полустудения сироп и се покрива. С турско ...
Бърза баклава
Бърза баклава
което нареждаме по същия начин останалите кори и слагаме да печем баклавата в умерена фурна до зачервяваме. Щом стане готова, изваждаме...
Хубавата баклава
Хубавата баклава
2
жилави, орехите се пречкат, а ножът обикновено не е достатъчно остър. Чудя се как ли я режат тая баклава в промишлени условия. С лазер ли, с що...
Кърджалийска баклава
Кърджалийска баклава
1
. Нарязваме баклавата на ромбоиди и заливаме с разтопеното масло. Печем на умерена фурна, като проверяваме с вилица всяка кора. Когато...
Класическа Баклава
Класическа Баклава
1
и сокът на лимона. Студената баклава се залива с горещия сироп, покрива се с кърпа и се оставя да престои поне 12 часа....
Домашна баклава
Домашна баклава
2
тя се стопи се прибавят канелата, лимонената кора, карамфила и меда. Вари се още 20 мин. Баклавата се сиропира докато е още топла....
Новогодишна баклава
Новогодишна баклава
5
зачервяване. Предварително се заварява сиропа за 5 мин. и се охлажда. Залива се баклавата и се оставя да попие, най-добре за една нощ. ВЕСЕЛИ ...
Баклава Инжир
Баклава Инжир
3
залейте изпечената баклава. Покрийте с кърпа и оставете 4-6 часа, за да попие сосът. Баклавата може да се гарнира с ядки или сушени плодове...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: