Френска Баклава

Прегледай всички 18 избрани предложения за френска баклава в Готвач.бг.
Френска Баклава
Френска Баклава
4
Млякото, маргаринът и брашното се смесват и се приготвя меко тесто, което оставяме за 20-30 мин. в хладилника. За плънката се смесват...
Баклава
Баклава
5
, ванилията и лимоновия сок. Варите на бавен огън до сгъстяване на сиропа. Канелената пръчица се отстранява. След като баклавата изстине се ...
Бърза баклава
Бърза баклава
което нареждаме по същия начин останалите кори и слагаме да печем баклавата в умерена фурна до зачервяваме. Щом стане готова, изваждаме...
Класическа Баклава
Класическа Баклава
1
и сокът на лимона. Студената баклава се залива с горещия сироп, покрива се с кърпа и се оставя да престои поне 12 часа....
Торта баклава
Торта баклава
бакпулвера, орехите и канелата. Върху пълнежа нареждаме останалите кори, намазани с масло всяка по отделно. Готовата баклава нарязваме на парчета ...
Вкусна баклава
Вкусна баклава
9
канелата. Подреждат се вторият пласт кори и върху тях се посипва останалата плънка. Така подготвената баклава се нарязва на парчета според вкуса...
Ябълкова баклава
Ябълкова баклава
1
квадратни парчета, за да диша баклавата. Пече се в предварително загрята на 160С фурна, около 30 минути. Водата се налива в тенджерка, добавя ...
Индийска баклава
Индийска баклава
, също намазан с 1 с. л. олио. Нарежете баклавата, като използвате остър нож и притискате с ръце, за да не се начупи най-горният лист тесто...
Точена баклава
Точена баклава
2
средно гъст захарен сироп. С този сироп залейте охладената баклава и оставете на хладно да престои поне 12 часа, за да поеме и да се сиропира....
Шоколадова Баклава
Шоколадова Баклава
готова, се изважда от фурната и още гореща се залива с вече студения сироп. Връща се във фурната, докато се охлади и се напои хубаво със сироп. На водна ...
Гръцка баклава
Гръцка баклава
-масло, кора-масло, докато свършат. От маслото ще остане малко повече от кафяна чашка, оставя се настрана. Готово подредената баклава се...
Новогодишна баклава
Новогодишна баклава
5
зачервяване. Предварително се заварява сиропа за 5 мин. и се охлажда. Залива се баклавата и се оставя да попие, най-добре за една нощ. ВЕСЕЛИ ...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: