Френска Баклава

Прегледай всички 12 избрани предложения за френска баклава в Готвач.бг.
Френска БаклаваФренска БаклаваМлякото, маргаринът и брашното се смесват и се приготвя меко тесто, което оставяме за 20-30 мин. в хладилника. За плънката се смесват белтъците...
БаклаваБаклаваСлед като баклавата изстине се залива....
Помашка БаклаваПомашка БаклаваМаслото и останалото олио от намазване на корите за вашата вкусна баклава се кипва, после се напоява добре баклавата....
Слънчогледова баклаваСлънчогледова баклаваСлънчогледовата баклава е готова....
Кошнички-баклаваКошнички-баклаваКошничките-баклава са готови....
Диетична баклаваДиетична баклаваОставете баклавата за поне 24 часа да престои....
Датска БаклаваДатска БаклаваЗалива се охладената баклава с горещ сироп. Баклавата се оставя да попие 2 дни и след това се сервира....
Северозападна баклаваСеверозападна баклаваРазвиваме корите за баклава. Разтопяваме маслото. И в тавичка започваме реденето на баклавата....
Ливанска баклаваЛиванска баклаваЗалейте почти студената баклава със студения сироп и оставете да поеме сиропа няколко часа, ако е възможно....
Баклава СаралияБаклава СаралияОхладената баклава залейте равномерно с помощта на черпак с охладения сироп....
Кърджалийска баклаваКърджалийска баклаваКогато извадим баклавата, още топла я заливаме със студения сироп, който предварително сме сварили от продуктите за него....
Асирийска баклаваАсирийска баклаваДобавете захарта, кардамона и флоралната вода към натрошените орехи и смесете добре. Загрейте фурната до 180 градуса, с четка намажете тава за...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: