Френски Крем

Прегледай всички 12 избрани предложения относно френски крем в Готвач.бг.
Френски кремФренски кремВ съд поставяме нишестето с половината захар и го разбъркваме много добре . Разбиваме яйцата добре и ги прибавяме към нишестето, като разбъркваме...
Френски крем СабайонФренски крем СабайонВърху френския крем разпределете от малините/ягодите. Сложете френския крем Сабайон да се охлади преди да поднесете....
Класически френски крем БрюлеКласически френски крем БрюлеКласическия френски крем Брюле се оставя за 2 - 3 минути да се стегне и се поднася....
Френски белтъчно-маслен кремФренски белтъчно-маслен кремТози вид меренг се ползва към торти, към декорации на къпкейкове, за пълнеж на френски макарон....
Еклери с френски кремЕклери с френски кремМоже и да ги разрежете на 2, да напълните с френския крем всяка половинка и да ги слепите отново....
Миди Aла крем по френскиМиди Aла крем по френскиЗа това ястие с миди препоръчвам пенливо вино с мехурчета, като се има предвид и френският произход на рецептата и изискаността на същия деликатен...
Френски сладкиш с крем БрюлеФренски сладкиш с крем БрюлеВ купа нарежете маслото на филийки, добавете брашното, разбитите жълтъци със захарта, настърганата на ренде лимонова кора и замесете меко тесто. Постелете...
Френски макарони с Бейлис кремФренски макарони с Бейлис кремПечете френските макарони в предварително загрята фурна на 160°C за 12 минути. За приготвянето на крема в купичка си начупвате шоколада....
Детски сметанов крем по френскиДетски сметанов крем по френскиБадемите се попарват с гореща вода, оставят се за 4 минути в нея, вадят се и ципите се махат, като се хващат с палеца и показалеца. Изсушават се и...
Ягоди с пикантен френски кремЯгоди с пикантен френски кремЯгодите се почистват и се разрязват на половинки. Покриват се със захарта и се оставят за половин час в хладилника. Разбъркват се и се разпределят...
Френски еклери с патешки кремФренски еклери с патешки кремПриготвя се тесто, като млякото се смесва с водата, маслото и солта и се кипва. добавя се брашното, вари се 2 минути на бавен огън при непрекъснато...
Френски бриош с ванилов кремФренски бриош с ванилов кремПресятото брашно се смесва със захарта и маята, добавя се топлото мляко, яйцето, омекналото масло и солта. Всичко се смесва добре и се замесва тесто...

Рейтинг

4.3
Общо 6 гласували
5 4
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: