Френски Кроасани

Разгледай всички 74 избрани предложения относно френски кроасани в Готвач.бг.
Френски кроасаниФренски кроасаниФренските кроасани се пекат 18 минути в предварително загрята фурна на 220 градуса. Сервирайте със сладко или масло....
Френски кроасани с маслоФренски кроасани с маслорецепта, и с превъзходен вкус на френски кроасан....
Лесни френски кроасани с маслоЛесни френски кроасани с маслоМоите кроасани ги замесих вечерта с квас. Сутринта ги размесих и оформих....
КроасаниКроасаниС това се брои първото разточване на тестото за кроасани....
Виенски кроасаниВиенски кроасаниНареждате си кроасаните в тавичка, като оставете разстояние поне 2 пръста от кифла до кифла, защото бухват много....
Италиански кроасаниИталиански кроасаниПри френските кроасани, след като са изпечени, са ефирни, леки и почти кухи отвътре, или на големи шупли, и силно се забелязват отделните пластове...
Кифлички КроасаниКифлички КроасаниМлякото, малко от него със захарта и маята се оставят да шупне. Прибавят се и останалото мляко, яйцата и маята. Меси се меко тесто, но да не лепне...
Бутер кроасаниБутер кроасаниЗавийте тестото на кроасан. Всички кроасани подредете в намаслена и леко набрашнена тава. Намажете ги с разбито яйце....
Пълнозърнести кроасаниПълнозърнести кроасаниПресейте двата вида брашно със солта, добавете останалите продукти (без маслото) и замесете меко, еластично тесто. Оставете го 15-20 минути да си...
Ананасови кроасаниАнанасови кроасаниТестото се разточва и са нарязва на ленти с широчина 2 сантиметра. Ананасовите шайби се режат на половинки, като всяка половинка се омотава с...
Домашни кроасаниДомашни кроасаниНарязвате тестото на парчета с големина по избор, слагате от плънката и завивате във формата на кроасан....
Домашни многолистни кроасаниДомашни многолистни кроасаниСлед това се разточва на правоъгълник, после на триъгълници и се навиват кроасаните. Може да се сложи пълнеж по избор, сладък или солен....

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: