Френски Кроасани с Масло

Прегледай всички 74 избрани предложения относно френски кроасани с масло в Готвач.бг.
Френски кроасани с масло
Френски кроасани с масло
7
намазва с част от половината от едната част масло и се прегъва на две. Отново се намазва и отново се прегъва. Това се повтаря докато се образува кубче...
Лесни френски кроасани с масло
Лесни френски кроасани с масло
3
втасат около 1 час и се намазват с яйце. Фурната се загрява на 200 градуса. Втасалите кроасани се пекат около 25 мин. Получиха невероятно вкусни и ...
Френски кроасани
Френски кроасани
1
разбива с малко вода и се намазва върху кроасаните. Френските кроасани се пекат 18 минути в предварително загрята фурна на 220 ...
Сбогуваме се с традиционните френски кроасани заради кризата с маслото
Сбогуваме се с традиционните френски кроасани заради кризата с маслото
сметана, масло и сирене, това доведе до видим скок в цените. 25% от съдържанието на френските кроасани е масло, така че през ...
Домашни кроасани с масло
Домашни кроасани с масло
1
формата на кръст. По средата слагаме студеното масло и сгъваме. Разточваме внимателно във формата на правоъгълник. Движенията при разточването...
Кроасани с масло
Кроасани с масло
2
към средата, после втория отгоре. Оставете в хладилника за 30 минути. Може отново да повторите цялата процедура с добавяне на още масло...
Френски кроасан или виенска кифла
Френски кроасан или виенска кифла
Прочутият френски кроасан, който се разтапя в устата и мирише на масло и тесто, всъщност е наследник на добрата стара виенска кифла. ...
Кроасан с масло и семена
Кроасан с масло и семена
тази процедура, но след това оставяте тестото за цяла нощ на студено. Сутринта тестото вече е готово за приготвяне на кроасаните. Нарязвате го...
Френски кроасанчета с масло
Френски кроасанчета с масло
масло примесете с останалата част от брашното, а полученото прибавете към сместа с маята. Разбъркайте всички съставки и оставете тестото да втаса...
Мини кроасани с шоколад или фъстъчено масло
Мини кроасани с шоколад или фъстъчено масло
маслото, сгъва се напречно през средата, след това отново се намазва и прегъва. Процедурата се повтаря, докато половината масло се изчерпа ...
Кроасани
Кроасани
5
се придава форма на кръст, т.е. с точилката се разточват и четирите му краища, а по средата се слага квадратът студено масло. Краищата на тестото...
Френски белтъчно-маслен крем
Френски белтъчно-маслен крем
За приготвянето на френски маслен крем се изисква бързина, затова всички продукти се приготвят предварително. Работи се изцяло с миксер. 1. ...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: