Френски специалитети, които трябва да опитате в Париж

Френски специалитети, които трябва да опитате в Париж

0

да вкуси от невероятното разнообразие от специалитети, които се предлагат буквално навсякъде. Интересна особеност в Париж са заведенията...

1

Френски Кулинарни Специалитети

Открий всички 24 избрани предложения относно френски кулинарни специалитети в Готвач.бг.
Френски дресинг

Френски дресинг

Смесете всички съставки в шейкър и разбийте до получаване на гладка смес. Опитайте и добавете още подправки, ако желаете. Съхранявайте в...

Френски еклер

Френски еклер

3

друго. Това е. Всяка френска рецепта за еклер винаги е с масло. Може да се замени с олио, но това вече няма да е френски еклер, а печени тестени...

Френски козунак

Френски козунак

Маята се разтваря в половината мляко и се оставя да втаса. Яйцата се разбиват със захарта, маслото, солта и останалото мляко на топло. Добавя...

Френски сладкиш

Френски сладкиш

Прясното мляко се сварява заедно с 1 к.ч. от захарта и солта. Прибавя се полусвареният ориз. Оставя се да изстине, след което се прибавят...

Френски хляб

Френски хляб

1

От посочените продукти месим тестото, като предварително разтворим маята във водата. Трябва да се меси поне 10 минути. Пръскаме го с олио...

Френски предястия

Френски предястия

1

Предястията са много важна част от ритуала на хранене за французите. Едно от най-вкусните френски предястия е сладко-пикантният камамбер...

Френски крем

Френски крем

5

В съд поставяме нишестето с половината захар и го разбъркваме много добре . Разбиваме яйцата добре и ги прибавяме към нишестето, като...

Френски тартифлет

Френски тартифлет

в София във френско-италианските магазини, но и спокойно може да се замени с Бри или Камембер....

Френски багети

Френски багети

2

Сухата мая се разтваря в 50 мл топла вода. Оставя се на страни да шупне, като се добавя щипка брашно. Брашното и солта се смесват и се...

Френски флан

Френски флан

Кипнете прясното мляко. В отделен съд разбийте яйцата със захарта на пяна, добавете разтопеното масло и ванилиите. Постепенно добавете брашното и...

Френски Франзели

Френски Франзели

1

Маята и захарта се разтварят в 300 мл. топла вода. Сместа се оставя на топло да втаса. След като започне да образува пяна, се добавя счуканата...

4
Общо 9 гласували
5 5
4 1
3 2
2 0
1 1
Дай твоята оценка: