Френски Ябълков Сладкиш

Прегледай всички 36 подбрани съвети относно френски ябълков сладкиш в Готвач.бг.
Френски ябълков сладкиш с канелаФренски ябълков сладкиш с канеласладкишът се изважда от фурната и се залива с глазурата. Връща се обратно и се допича за още 12 мин....
Френски ябълков сладкиш с карамелФренски ябълков сладкиш с карамелПече се ябълковия сладкиш 25 минути на 200 градуса, вади се и се обръща в голяма чиния....
Френски сладкишФренски сладкишОстаналите 2 белтъка се разбиват на сняг със захар на вкус и се разстилат върху сладкиша. Оставя се във фурната да се запече....
Френски ябълков фланФренски ябълков фланЗагрейте фурната на 200 градуса. Сипете маслото и брашното в купа и разбийте до получаването на трохи. Сипете пудрата захарта и водата, разбийте до...
Френски ябълков тартФренски ябълков тартСлагат се ябълки, колкото да запълнят изцяло повърхността на кората....
Френски ябълков сладкиш Тарт Татен (Tarte Tatin)Френски ябълков сладкиш Тарт Татен (Tarte Tatin)В купа пресяваме брашното и режем на кубчета студеното масло. Добавяме солта, ванилената захар и захарта. С помощта на вилица или със студени...
Френски сладкиш MervelleuxФренски сладкиш MervelleuxТова е наистина удивителен сладкиш. Целувката остава силно хрупкава завита във фин шоколад мус....
Френски лимонов сладкишФренски лимонов сладкишБрашното се пресява заедно с бакпулвера и се прави кладенче. Жълтъците се смесват с бялата захар и солта. Добавя се омекналото масло и сместа се разбива...
Ябълков сладкиш с парченца ябълкиЯбълков сладкиш с парченца ябълкиСлед като се изпече, ябълковият сладкиш се оставя да изстине и се поръсва с пудра захар и канела....
Ябълков сладкишЯбълков сладкишКогато сладкишът започне да се надига, намалете градусите. Нарежете една ябълка на тънки резени (ако е нужно и повече плод)....
Сладки френски бухтичкиСладки френски бухтичкиБрашното се пресява. Маслото се слага в малка тенджерка заедно с 250 милилитра вода и се кипва. След като маслото се стопи, се добавя брашното и съдът...

Рейтинг

4
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: