Фреш от Киви

Открий всички 74 авторски предложения за фреш от киви в Готвач.бг.
Фреш от киви и банани за тонус и здраве
Фреш от киви и банани за тонус и здраве
Ако обичате плодовете, то тогава фреш от банани и киви със сигурност ще задоволи вкусовите ви очаквания. Освен че ще повиши тонуса ви, ...
Киви
Киви
, Нова Зеландия, Чили, Франция, Япония и САЩ. Състав на киви Кивито съдържа повече от 80% вода, 18% сухо вещество, в което влизат 1...
Зимен фреш
Зимен фреш
смесват и изсипват в чаша. По желание украсете с плодове. Ако желаете по-сладък вкус, добавете малко мед към фреша....
Крем Фреш
Крем Фреш
1
и покриваме буркана с кърпа. Оставяме съда на стайна температура за 24 часа. Готовият крем фреш съхраняваме в хладилник. Консумираме ...
Фреш на гладно?
Фреш на гладно?
2
. Сокът от праскови или кайсии, в който може да има и плодово пюре, също е много полезен, когато се пие на гладно. Фрешът от грозде също...
Какво е крем фреш?
Какво е крем фреш?
Крем фреш не е просто някакъв крем, както мнозина могат да се подведат по заглавието. Всъщност крем фреш е вид заквасена сметана, чиято...
Зеленчуков фреш за отслабване
Зеленчуков фреш за отслабване
1
този фреш не само спомага за намаляване на теглото, но и за подсилване на имунитета....
Фреш Зелен свят
Фреш Зелен свят
4
Обелете кивито и ябълките, нарежете ги на четвъртинки и изстискайте сока им. Смесете двата сока и разбъркайте. Сервира се в чаша с няколко ...
Фреш от червен грейпфрут
Фреш от червен грейпфрут
важно фрешът да се изпие възможно най-скоро, след като е изцеден сокът - така не се губят витамините в него....
Фреш с джинджифил
Фреш с джинджифил
Обичам да започвам деня с фреш. Но колкото и да са полезни соковете, хубаво е да се разнообразяват, тъй като всеки плод или зеленчук има...
Пастички Киви
Пастички Киви
10 бр. чашки за крем карамел се намазват с олио и се поръсват леко с брашно. Обелвате кивито, нарязвате го на филийки около 1/2 см и го...
Бърз плодов фреш за отслабване
Бърз плодов фреш за отслабване
на гладка смес. След това към тях се добавят водата и медът. Всичко се пасира още веднъж и фрешът е готов за директна консумация....

Рейтинг

3
Общо 6 гласували
5 2
4 0
3 1
2 2
1 1
Дай твоята оценка: