Хляб в Хлебопекарна с Жива мая

Открий всички 74 подбрани съвети за хляб в хлебопекарна с жива мая в Готвач.бг.
Бял хляб с жива мая в хлебопекарнаБял хляб с жива мая в хлебопекарнаГотовия хляб оставете леко да изстине вътре в хлебопекарната, а след това завийте в памучна кърпа....
Домашен хляб с кисело мляко и жива мая в таваДомашен хляб с кисело мляко и жива мая в таваМаята се разтваря в 100 мл топла вода и се оставя 10 минути да се активира. Брашното се пресява и се прави кладенче в средата. Разбъркват...
Пълнозърнест хляб с жива закваскаПълнозърнест хляб с жива закваскаИ резултатът е вкусен, ароматен и здравословен хляб....
Хляб в хлебопекарнаХляб в хлебопекарнаИзберете програмата за основно тесто на вашата хлебопекарна....
Пухкава питка с жива мая и кисело млякоПухкава питка с жива мая и кисело млякоМаята се втрива със захарта. След това се добавя във водата заедно със 1 ч.л. сол и 1 ч.л. брашно. Оставя се настрани да пипне. Брашното се пресява...
Хляб със Суха маяХляб със Суха маяОтново се премесва и се оформя хлябът. По желание може да му направите 2-3 разреза отгоре. Оставя се отново да втаса 30 мин....
Лесен хляб без маяЛесен хляб без маяЗа този лесен хляб без мая купа смесваме двата вида брашно. Добавя се сол, захар, сода за хляб и семена микс....
Царевичен хляб без маяЦаревичен хляб без маяПечем царевичния хляб в предварително загрята фурна до готовност. Това е! После само поднасяме ароматния царевичен хляб без мая топъл!...
Селски хляб с маяСелски хляб с маяСлагаме нашия селски хляб да се пече. Печем около 25 минути хляба....
Селски хляб с маяСелски хляб с маяПечем хляба до готовност, ако не сте сигурни кога е готова проверете с клечка. Рецептата за селски хляб е изпълнена!...
Картофен хляб в хлебопекарнаКартофен хляб в хлебопекарнаМашината се пуска в режим за печене на бял хляб с умерена коричка....
Типов хляб в хлебопекарнаТипов хляб в хлебопекарнаСлед приключване, завийте в кърпа, оставете да почине за 15 минути и се насладете на хляба....

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: