Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
в рецепти
в статии
във форума
в магазина
1
Вход
gotvach.bg
»
Избрани Колекции
»
Хляб от Брашна на Пшеница Ечемик Ръж и Овес
Хляб от Брашна на Пшеница Ечемик Ръж и Овес
Разгледай всички
74
подбрани съвети относно
хляб от брашна на пшеница ечемик ръж и овес
в Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Разкошен селски хляб с ръж
Пълнозърнест Хляб
Йорданка Ковачева
Пъхнете
хляба
, напръскайте стените с вода и затворете бързо вратичката....
Хляб от Ръж и Лимец
1
Сергей Анчев
Отново се примесва с намаслени ръце и се оформя
хлябът
. Правят се 3 – 4 прореза....
Хляб от Ръж и Спелта
1
Станислава Армянова
Този
хляб
е със сбита структура, едри шупли и дебела, хрупкава кора....
Тритикале - хибридът между пшеница и ръж
Петьо Любомиров
Може би най-полезното му качество обаче е, че от тази култура могат да се произвежда
хляб
за диабетици и затлъстели хора....
Питка хляб
Джемиле Чешлиева
Оформят се във вид на продълговат
хляб
. Нареждат се в намазнена тава, оставят се да втасат още малко, намазват се с разтопено масло....
Качественото брашно е основата на хубавия хляб
NEVI
Хлябът
, направен с фино
брашно
, е по-мек и пухкав....
Хляб Езекил
Криси Красимирова
Казва се, че за него са нужни
пшеница
,
ечемик
, боб, леща, просо и лимец. Този
хляб
е различен по няколко причини....
Пълнозърнест хляб
Rosi Trifonova
Качественият
хляб
от пълнозърнесто
брашно
трябва да се произвежда от
брашно
тип 1850....
Ужас! Хибридната пшеница превръща хляба в отрова
Mariana
Едва 1 процент от произвеждания в България
хляб
се прави с обикновено
брашно
, непроизведено от хибридна
пшеница
, и естествена закваска....
Забравете хляба от пшеница - яжте просо и лимец
3
Mariana
Редица изследвания развенчават този мит и обявяват
пшеницата
, ръжта,
овеса
,
ечемика
, соята, царевицата и белия ориз за „тихи убийци"....
Вкусни рецепти за пухкав хляб само от вода и брашно
Мария Симова
Домашна
питка
–
хляб
брашно
– 500 г топла преварена вода – 350 мл суха мая – 1 ч.л. с връх сол – 1.5 ч.л. захар – 0, 5 ч.л....
Пролетна пита-хляб
3
ВИЛИ-Виолета Матева
Намазва се
питката
с разбит жълтък и залепваме украсата, приготвена от фитили от тестото....
‹ Назад
1 от 7
Напред ›
Сподели във Facebook
Рейтинг
4.5
Общо
2 гласували
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0
Дай твоята оценка:
Свързани резултати
‹
›
Кълнове от Пшеница
Домашен Хляб от Пълнозърнесто Брашно
Постен Хляб с Царевично Брашно
Отвара от Ечемик
Овес Закуска
Овес Кълнове
Хляб с Лимец и Типово Брашно
Грухана Пшеница и Хемоглобин
Ватикански Хляб Хляба на Исус
Грухана Пшеница Ползи и Състав
Какво ново
‹
›
Употреба на кора от нар и нейните ползи
Вегануари - защо наричат така 1 месец от годината?
Изпитани средства за откашляне
Как да се храним през зимата? Полезни ястия, които сгряват тялото
Как да приготвим домашни солети?
Ползи от кверцетин
От другите сайтове
Хляб от Ръж и Спелта
Хляб от Ръж и Лимец
Грухана пшеница
Хляб от Овесено Брашно
Диетичен Хляб без Брашно
Хляб от Лимец и Ленено Брашно
Хляб от Овесени Ядки без Брашно
Хляб с Лимец и Пълнозърнесто Брашно
Хляб от Оризово Брашно в Хлебопекарна
Хляб от Ръжено Брашно в Хлебопекарна