Хляб от Брашна на Пшеница Ечемик Ръж и Овес

Разгледай всички 21 подбрани съвети относно хляб от брашна на пшеница ечемик ръж и овес в Готвач.бг.
Хляб от Ръж и Лимец
Хляб от Ръж и Лимец
Захарта и маята се разтварят в 200 мл топла вода. Изчаква се да шупне. С намаслени ръце се омесва полутвърдо тесто от брашната, маята и...
Хляб от Ръж и Спелта
Хляб от Ръж и Спелта
1
коричката. След като е готов, хлябът се изважда на скара и се оставя да изстине напълно - тогава се реже. Този хляб е със сбита ...
Питка хляб
Питка хляб
. Оформят се във вид на продълговат хляб. Нареждат се в намазнена тава, оставят се да втасат още малко, намазват се с разтопено масло. Правят се ...
Хляб от безглутеново брашно
Хляб от безглутеново брашно
и оризовото брашно. Тъй като оризът е по-тежък, хлябът няма да стане пухкав, а малко по-глетав, но затова пък вкусен. Печем на 180 ...
Хляб от оризово брашно
Хляб от оризово брашно
В подходяща дълбока купа разбъркайте всички съставки. Получава се леко течна смес. Изсипете във форма за кекс или мъфини, застлана с хартия...
Хляб с ленено брашно
Хляб с ленено брашно
. Обикновено правя хляб с типово брашно или грахам и слагам различни семена. Щукна ми, че от лененото семе би се получило чудесно ...
Хляб с Царевично Брашно
Хляб с Царевично Брашно
Смесете двата вида брашно и направете отвор в центъра на получената купчинка. В него добавете маята и една чаена чаша вода. Когато установите...
Питки (хляб) на тиган
Питки (хляб) на тиган
5 минути от всяка страна. Този вкусен хляб на тиган се консумира, докато е още топъл и дори горещ. Става тройно по-вкусен, ако намажете...
Тритикале - хибридът между пшеница и ръж
Тритикале - хибридът между пшеница и ръж
пшеница и ръж, се добива повече от тон на декар, дори и при лоши климатични условия през годината. Учените не се славят с голямо...
Ябълкова пита от хляб
Ябълкова пита от хляб
Изрежете кората на филиите хляб. Запържете в малко олио от двете страни. Настържете ябълките и ги отцедете. Наредете в тавичка един ред хляб...
Пролетна пита-хляб
Пролетна пита-хляб
3
втаса 30-40 минути. С намазнени ръце се оформя питка и разполагаме в намазана с олио тава. От продуктите се замесва тесто за украса. Намазва...
Ужас! Хибридната пшеница превръща хляба в отрова
Ужас! Хибридната пшеница превръща хляба в отрова
хибридното тесто се превръща в отрова. Едва 1 процент от произвеждания в България хляб се прави с обикновено брашно, непроизведено от ...

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: