Разгледай всички 74 кулинарни идеи за в Готвач.бг.
Колко време се пече баница?Колко време се пече баница?Миризмата на прясно изпечена баница със сирене е в състояние да вдигне от кревата дори и най-големите мързеливци. Няма как да не признаете, че ба...
Гювече или гюведже?Гювече или гюведже?Гювеч е думата, която е родител, следователно отговорът на въпроса гювече или гюведже трябва да се изписва, е гювече. То представлява глинено гъ...
Съвети при готвене на млечни продуктиСъвети при готвене на млечни продуктиПочти винаги всеки в ежедневието си използва млечни продукти при готвене. Било то при приготвяне на млечна супа, овкусяване на любимата салата...
Как се прави решетка за пай от тесто?Как се прави решетка за пай от тесто?Кой не обича да си похапва пай?! Но без съмнение приготвянето му изглежда дълго и трудно! Със сигурност всеки е открил своите трикове и тайни ...
Как да рисуваме с восък върху яйце?Как да рисуваме с восък върху яйце?Великденските яйца, изрисувани с восък, са много красиви, уникални и притежават дълга традиция. У нас тази традиция е запазена най-добре в ре...
Как да изсушим кокос?Как да изсушим кокос?Кокосът е вкусен тропически плод, голям орех с три трапчинки. Във вътрешността на ореха има бяла твърда ядлива ядка (копра), и течност (кокосо...
Как се панират пържоли?Как се панират пържоли?Панировката придава хубав вкус и стил на приготвеното от вас. Може да се панират сирена, кашкавали, месо и други. Зеленчуците много вкусни и ...
Как се накисват овесени ядки?Как се накисват овесени ядки?Овесът е зърнена култура, която вирее в сух и хладен климат. С цел запазване на полезните хранителни вещества при преработката на овеса се пре...
Как се прави плънка за пълнени чушки?Как се прави плънка за пълнени чушки?Пълнените чушки са любимо ястие на може би основната част от всички хора в България, които изобщо обичат да консумират пиперки. Казва се, че колк...
Как се съхраняват райски ябълки?Как се съхраняват райски ябълки?Райската ябълка представлява екзотичен плод. Тя произхожда от Япония и Китай. Райската ябълка е богата на магнезий, калий, манган, мед...
Как се прави козунак на конциКак се прави козунак на конциПри месенето на козунаци има няколко важни елемента: - температурата на помещението трябва да е около 30 градуса; - млякото трябва да е предва...
На колко градуса се пече баница?На колко градуса се пече баница?Трудно можете да посочите по-традиционно българско тестено ястие от баницата. Тя присъства на трапезата във всеки дом и всяка уважаваща себе си д...

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: