Царска Туршия в Бидон

Прегледай всички 74 авторски предложения за царска туршия в бидон в Готвач.бг.
Царска туршияЦарска туршияВсички зеленчуци се измиват, почистват и се нарязват, поръсват се със солта и захарта и се оставят да престоят 24 часа. Отцедилият се сок се смесва...
Варена царска туршияВарена царска туршияИзчистете и измийте зеленчуците, разделете карфиола на на розички, морковите нарежете на колелца, камбите се нарязват на 4, а целината – на ивички...
Домашна царска туршияДомашна царска туршияТуршията правите в компотени буркани. Количеството за саламурата е за 1 буркан....
Селска царска туршияСелска царска туршияВ един буркан за компот се добавят 1/2 к.ч. оцет, 1 с.л. сол, 1 к.л. захар, 2 аспирина. Зелето, морковите, карфиолът, чушките или камби и кервизът...
Царска туршия ОригиналЦарска туршия ОригиналЦарската туршия не се вари, оставя се на студено, а зимата се сервира с ракийка или по ваш вкус....
Бърза царска туршияБърза царска туршияТуршията не се стерилизира....
Вкусна туршия в бидонВкусна туршия в бидонНаредете ги грижливо в бидона. Сварете саламура от 4 л вода, в която се добавят оцетът и 6 к.ч. сол....
Солена туршия в бидонСолена туршия в бидонПървите няколко дена се претаква по веднъж на ден, а след 1 седмица - солената туршия в бидон се претаква на няколко дни....
Селска туршия в бидонСелска туршия в бидонНа дъното на бидона се насипва солта и се намокря хубаво с оцет....
Царска туршия с медЦарска туршия с медТуршията е трайна дори и по-дълго време да стои отворена....
Царска туршия с хрянЦарска туршия с хрянЗалейте туршията със саламурата, така че отгоре да има 2-3 пръста сок. Долейте във всеки буркан олио за по-голяма трайност....
Чудна царска Карловска туршияЧудна царска Карловска туршияПриготвяме съд, в който ще съхраняваме туршията - бидон с вместимост - 15-20 литра....

Рейтинг

4.2
Общо 6 гласували
5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: