Царска Туршия в Бидон

Прегледай всички 23 авторски предложения за царска туршия в бидон в Готвач.бг.
Царска туршия
Царска туршия
4
Всички зеленчуци се измиват, почистват и се нарязват, поръсват се със солта и захарта и се оставят да престоят 24 часа. Отцедилият се сок се...
Селска туршия в бидон
Селска туршия в бидон
На дъното на бидона се насипва солта и се намокря хубаво с оцет. Първо се слагат морковите, ако са дребни не се режат, а ако са едри се делят на...
Солена туршия в бидон
Солена туршия в бидон
5
няколко дена се претаква по веднъж на ден, а след 1 седмица - солената туршия в бидон се претаква на няколко дни....
Вкусна туршия в бидон
Вкусна туршия в бидон
. Наредете ги грижливо в бидона. Сварете саламура от 4 л вода, в която се добавят оцетът и 6 к.ч. сол. Щом заври, се прибавят и дафиновите...
Чудна царска Карловска туршия
Чудна царска Карловска туршия
. Солеността на разтвора ги стяга и те остават твърди и хрупкави до пролетта. Приготвяме съд, в който ще съхраняваме туршията - бидон с ...
Варена царска туршия
Варена царска туршия
Изчистете и измийте зеленчуците, разделете карфиола на на розички, морковите нарежете на колелца, камбите се нарязват на 4, а целината – на...
Царска туршия Оригинал
Царска туршия Оригинал
3
по 3 бр. аспирин, като тази бройка се отнася за компотени буркани или омния, както мисля, че ги наричат. Туршията не се вари, оставя се на...
Царска туршия с аспирин
Царска туршия с аспирин
3
Измийте и нарежете зеленчуците на едри парчета. Добавете чесъна, нарязан на едро, магданоза и целината. В тенджерка сипете оцета, захарта...
Селска царска туршия
Селска царска туршия
1
В един буркан за компот се добавят 1/2 к.ч. оцет, 1 с.л. сол, 1 к.л. захар, 2 аспирина. Зелето, морковите, карфиолът, чушките или камби и...
Царска туршия с хрян
Царска туршия с хрян
камбите и наредете в буркани. Залейте туршията със саламурата, така че отгоре да има 2-3 пръста сок. Долейте във всеки буркан олио за по-голяма ...
Обикновена обща туршия в бидон
Обикновена обща туршия в бидон
7
обичате. Това става за около две седмици. След това разтваряме калиев сорбат за туршии в част от предварително източена саламура от бидона...
Бърза царска туршия
Бърза царска туршия
5
. л. оцет. Добавят се 2 ацетизала. Отделно завираме вода. Допълваме бурканите с гореща вода и веднага затваряме с винтова капачка. Обръщаме буркана ...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка: