Целувки от Белтък

Разгледай всички 74 авторски предложения относно целувки от белтък в Готвач.бг.
Целувки
Целувки
градуса или 4 часа на 60 градуса. Готовите целувки трябва да са с мека сърцевина. Извадете ги и ги махнете от тавата, едва след като изстинат....
Белтъци
Белтъци
животински, така и на такива от растителен произход. Качеството на хранителния белтък е от изключително важно значение. То зависи от степента на...
Класически целувки
Класически целувки
Захарта се сипва постепенно към белтъка, разбива се на сняг. Прибавят се ванилията и оцета, продължаваш да разбиваш. Сместа трябва да стане...
Какаови целувки
Какаови целувки
цветна захар, цветни захарни конфети и кокосови стърготини. Целувките се пекат на 100 градуса за 60 минути. Фурната се изключва, какаовите ...
Целувки Мока
Целувки Мока
1
. Шприцовайте сместа върху тава с хартия за печене, която предварително сте намаслили леко. По желание може да боднете по ядка върху всяка целувка...
Розови целувки
Розови целувки
3
, покрита с вестник, се правят розички. Целувките се слагат във фурна, която е предварително загрята за 10 мин. на 180 градуса да се сушат. След като ...
Френски целувки
Френски целувки
. Бланшираните и начупени бадеми, както и бадемовата есенция се добавят в сместа и се объркват внимателно с лъжица. Така приготвената смес за ...
Бадемови целувки
Бадемови целувки
. Разбийте с миксер за кратко. Застелете тава с хартия за печене и оформете отгоре целувки. Сложете да се изпекат в предварително загряна на 180 ...
Лешникови целувки
Лешникови целувки
тавичка шприцовайте 20 броя целувки от сместа. Оставете във фурната за два и половина до три часа, по-скоро да се сушат, отколкото да се пекат...
Панирани калмари в белтък
Панирани калмари в белтък
7
белтък и пържа в загряло олио за 2 мин. Изваждам върху хартия, за да се отцеди излишната мазнина!...
Картофки с белтък
Картофки с белтък
Обелете и измийте картофите. Нарежете ги по дължина на лентички. В купа разбийте белтъците и всички подправки /които са на вкус и по...
Акула в белтък
Акула в белтък
Лимонът се изцежда. Филетата се осоляват и се овалват в брашното. Потапят се в смес от белтъците, лимоновия сок, солта, черния пипер и нарязания...

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: