Червен Грейпфрут

Разгледай всички 74 авторски предложения за червен грейпфрут в Готвач.бг.
Карамелизиран червен грейпфрутКарамелизиран червен грейпфрутНарязваме грейпфрутите на шайби и ги отделяме на страна. В голям съд сипваме захарта, водата и ванилията и оставяме на слаб огън да ври, докато...
Фреш от червен грейпфрутФреш от червен грейпфрут
Измиваме плодовете и изстискваме сока чрез цитрус преса. В две чаши разпределяме сока и добавяме по половин лъжичка мед, разбъркваме до разтапянето...
Сладкиш с червен грейпфрутСладкиш с червен грейпфрутАко той не е достатъчен, се добавя изцеденият сок на още един грейпфрут, така че да се получат общо около 150 мл....
ГрейпфрутГрейпфрут„Ред блаш” – тук са включени всички видове червени грейпфрути. Грейпфрутът вирее при топъл субтропичен климат....
Домати, диня и червен грейпфрут пазят от рак на простатаДомати, диня и червен грейпфрут пазят от рак на простатаС най-високо съдържание на ликопен са динята, червения грейпфрут и гуавата....
Сладкиш с червен грейпфрут без яйцаСладкиш с червен грейпфрут без яйцаСмесете прясно изцедения сок от грейпфрут с прясното мляко, олиото и двата вида захар. Бъркайте докато захарта се разтвори добре....
Как да съхраняваме черен и червен пиперКак да съхраняваме черен и червен пиперЩипка черен или червен пипер се поставят на голяма част от гозбите, които приготвяме....
Червен ПиперЧервен ПиперВидове червен пипер Червеният пипер се дели на два вида. Той бива сладък червен пипер и лют червен пипер....
Червен кантарионЧервен кантарионСъстав на червен кантарион Червеният кантарион е източник на горчиви вещества....
Постна червена леща с червен лукПостна червена леща с червен лукИзчистваме и нарязваме на дребно лука, моркова и чесъна. В тенджера сгорещяваме олиото и прибавяме зеленчуците, задушаваме за кратко под капак....
Пай с грейпфрутПай с грейпфрутПрибавя се сокът от двата грейпфрута и малко настъргана кора и сместа се разбърква добре. Накрая се добавят и разбитите на гъст сняг белтъци....
Ризото с грейпфрутРизото с грейпфрутДобавят се сокът от грейпфрут, и малко след това зеленчуковият бульон, постепенно - на порции по 1/2 ч.ч., всяка....

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: