Черна Меласа

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно черна меласа в Готвач.бг.
Меласа
Меласа
2
извличане на захар. Това е меласата с най-малко количество захар и най-високо съдържание на витамини. Черната меласа е с много тъмен ...
Какво е меласа?
Какво е меласа?
любителите на здравословното хранене, които искат да намерят здравословна алтернатива на захарта. Меласата бива три вида – светла, тъмна и ...
Сладки с меласа
Сладки с меласа
Разбийте маста с миксер около 30 секунди. Прибавете захарта, джинджифила, бакпулвера и хлебната содата, разбийте добре. Добавете меласата...
Черна попадийка
Черна попадийка
обаче Шекспир назовава отровата "juice of hebenon". В превод от английски "henbane" означава черен блян или черна попадийка. Състав на ...
Бананова мелба
Бананова мелба
2
разпределя върху сладоледа. Слагаме небрежно и бисквитките, поръсваме с кашу и настъргания шоколад. Ако са Ви необходими повече от една ...
Кейк с меласа и медена глазура
Кейк с меласа и медена глазура
. Получава се по-гъсто и хомогенно тесто. Сипете тестото в намаслена форма за кейк, загладете повърхността и сложете кейка с меласа да се пече в...
Мелба Тропикана
Мелба Тропикана
ябълката и портокала и ги нарежете на полукръгове. Аранжирайте по желание. Отрежете малко парче от шайба ананас и добавете към мелбата. За...
Черница
Черница
1
мармалад от черна черница. За целта са ви необходими 5 кг черница и 1.5 кг захар. Начин на приготвяне: Измийте и почистете добре ...
Яйчен меланж
Яйчен меланж
Жълтъкът, захарта и сметаната се разбиват добре и се изсипват в стъклена чаша, която се долива с кафето. Напитката се пие със сламка...
Плодова мелба
Плодова мелба
Мандарините се обелват и се отделят на резени. Бананите се режат на колелца. В дъното на чаши мелби се слага по 1-2 ч.л. от ягодовото...
Мелба Шварцвалд
Мелба Шварцвалд
Стопете кувертюра на водна баня. Оставете двата вида сладолед да поомекнат и ги разбъркайте добре. Добавете сиропа от череши и разбъркайте, така...
Мелба Фантазия
Мелба Фантазия
Оставете сладоледа да се отпусне и добавете около ⅓ от плодовете, които сте нарязали на дребно. Разбъркайте енергично, докато получите еднородна...

Рейтинг

3.8
Общо 8 гласували
5 3
4 2
3 2
2 0
1 1
Дай твоята оценка: