Чеснова Пърленка

Разгледай всички 74 подбрани съвети за чеснова пърленка в Готвач.бг.
Чеснова пърленкаЧеснова пърленкаПресейте брашното и разтворете содата в киселото мляко. Прибавете млякото към брашното, чукнете яйцето. Постепенно добавете всички останали продукти...
Чеснова пърленка без брашноЧеснова пърленка без брашноСервираме чеснова пърленка без брашно топла, чудесна е! Добър апетит!...
Чеснова пърленка на фурнаЧеснова пърленка на фурнаПо желание поднесете разядка от сирене към чесновите пърленки на фурна....
Чеснова пърленка с кашкавалЧеснова пърленка с кашкавалКъм водата слагаме захарта, слагаме олиото и започваме да добавяме малко по малко от брашното, което предварително е смесено със сухата мая. Започваме...
Пълнозърнести чеснови пърленкиПълнозърнести чеснови пърленкиРедим върху пърленката, като добавяме и сирене. Завиваме и се наслаждаваме на божествения вкус. Пълнозърнестите чеснови пърленки са готови....
Бърза Чеснова Пърленка на ТиганБърза Чеснова Пърленка на ТиганОбелете скилидките чесън и ги пресовайте. Пресейте брашното, прибавете бакпулвера, солта и 3 с.л. зехтин. Налейте топлата вода и замесете меко...
Вкусна чеснова пърленка с копърВкусна чеснова пърленка с копърАктивираме маята с малко вода, захар и 1 с.л. брашно. Пресяваме брашното и разтваряме содата в киселото мляко. Прибавяме млякото към брашното...
Чесново масло за пърленкиЧесново масло за пърленкиПерфектният маслен, чеснов крем за пърленки. Когато са запечени, се мажат и от двете страни по няколко пъти, да попие добре....
Чеснови пърленки на жарЧеснови пърленки на жарПекат се на жар, и когато се обърнат, от топлата страна се мажат с чесновата смес. Могат да се приготвят и на тикла или сух тиган....
Чеснови пърленки с бакпулверЧеснови пърленки с бакпулверРазтопете маслото и добавете чесновия прах. Всяка готова пърленка намажете с чесновото масло, по желание може да добавите и други подправки....
Страндженска пърленкаСтрандженска пърленкаМаята се разбърква в малка част от водата със захарта и се оставя за 10 минути. Сипва се в средата на брашното. Добавя се останалата вода, олиото...
Тракийска пърленкаТракийска пърленкаЗамесва се меко тесто от катъка, содата, яйцето и брашното и се оставя за около 30 минути да втаса. Взема се една топка и се разточва на по-дебела...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: