Чомлек по Овчарски

Открий всички 74 избрани предложения относно чомлек по овчарски в Готвач.бг.
Овчарски ЧомлекОвчарски ЧомлекПохлупете и изпечете чомлека на 200 градуса до готовност....
ЧомлекЧомлекПо оригинална рецепта чомлекът се прави с телешко месо, като му се добавят коленце и опашки, доколкото знам, аз обаче не успях да намеря такива продукти...
Попски ЧомлекПопски ЧомлекРазбърква се всичко внимателно, за да не се разпадне месото, фурната се изключва, а гърнето с попски чомлек се оставя за още 10-тина минути....
Заешки чомлекЗаешки чомлекНакисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа. След това го измиваме, нарязваме го на порции и ги поръсваме с...
Постен чомлекПостен чомлекВ загретия зехтин сложете лукчетата, скилидките чесън, нарязаните целина и моркови. Добавете червения пипер и разбъркайте. Сложете разполовените на...
Вегетариански чомлекВегетариански чомлекВ сгорещеното олио запържваме наситнения лук до златисто и прибавяме настърганите домати, обеления арпаджик, счукания чесън, виното, подправките и...
Бански чомлекБански чомлекНарежете телешкия джолан на едри парчета и го накиснете за 1 час във вода с малко оцет. В гърне започнете да редите нарязаните на едри парчета...
Чомлек кебапЧомлек кебапМесото се нарязва на парченца и се задушава заедно с лука. След като омекне лука се прибавят доматите, брашното, червения пипер, дафиновият лист,...
Овчарски гювечОвчарски гювеч
Овчарският гювеч се поднася поръсен с останалия дребно нарязан магданоз....
Овчарски тутманикОвчарски тутманикОт пресятото брашно, млякото със содата и останалите продукти за тутманика, омесваме гладко и меко тесто. В намаслена тава разстиламе тестото, равномерно...
Овчарски пайОвчарски пайСложете овчарския гювеч да се пече в загряна фурна до хубав загар....
Овчарски кюфтетаОвчарски кюфтетаПрибавете към каймата червения пипер, солта, чубрицата и омесете много добре. От получената смес оформете кюфтенца с големината на топчета за...

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 2
4 4
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: