Чомлек по Овчарски

Открий всички 20 избрани предложения относно чомлек по овчарски в Готвач.бг.
Овчарски ЧомлекОвчарски Чомлек
изсипете и другата част от продуктите. Добавете чери доматките. Полейте с бяло вино, олио и вода. Похлупете и изпечете чомлека на 200 градуса до готовност....
ЧомлекЧомлек
заври (около 40 мин), след това намалете градусите на 120 и задушавайте 5 часа. По оригинална рецепта чомлекът се прави с телешко месо, като...
Чомлек кебапЧомлек кебап
Месото се нарязва на парченца и се задушава заедно с лука. След като омекне лука се прибавят доматите, брашното, червения пипер, дафиновият лист...
Вегетариански чомлекВегетариански чомлек
В сгорещеното олио запържваме наситнения лук до златисто и прибавяме настърганите домати, обеления арпаджик, счукания чесън, виното, подправките...
Попски ЧомлекПопски Чомлек
2
, фурната се изключва, а гърнето с попски чомлек се оставя за още 10-тина минути....
Заешки чомлекЗаешки чомлек
Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа. След това го измиваме, нарязваме го на порции и ги поръсваме...
Постен чомлекПостен чомлек
В загретия зехтин сложете лукчетата, скилидките чесън, нарязаните целина и моркови. Добавете червения пипер и разбъркайте. Сложете разполовените...
Бански чомлекБански чомлек
3
Нарежете телешкия джолан на едри парчета и го накиснете за 1 час във вода с малко оцет. В гърне започнете да редите нарязаните на едри...
Овчарски кюфтетаОвчарски кюфтета
2
Прибавете към каймата червения пипер, солта, чубрицата и омесете много добре. От получената смес оформете кюфтенца с големината на топчета...
Овчарски гювечОвчарски гювеч
и половината от магданоза. Зеленчуковият гювеч се пече се до зачервяване. Овчарският гювеч се поднася поръсен с останалия дребно нарязан магданоз....
Овчарски пайОвчарски пай
3
натрошеното сирене. Разбийте яйцата с киселото мляко, скълцания магданоз и брашното и залейте върху ястието в тавата. Сложете овчарския гювеч да се пече в загряна фурна до хубав загар....
Овчарски пайОвчарски пай
2
тавата. Поръсете отгоре с настъргания Чедър и сложете Овчарския пай да се изпече за 15-20 минути на 200 градуса. • Овчарският пай - Shepherd`s Pie се пече 15-20 минути до златист цвят....

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 2
4 4
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: