Чорба Пача

Разгледай всички 21 авторски предложения за чорба пача в Готвач.бг.
Пача чорба
Пача чорба
2
. Оставя се да заври отново, маха се от котлона и се оставя леко да се охлади. Пача чорбата се застройва с разбитите яйца с оцета. Прибавя ...
Пикантна свинска чорба - пача
Пикантна свинска чорба - пача
3
Месото се нарязва на дребни кубчета и се сварява. Отделя се бульона и се слага на котлона да клокне за кратко. В купичка слагаме брашното и го...
Застройка на пача чорба
Застройка на пача чорба
Разбийте жълтъците с киселото мляко и брашното. Внимателно темперирайте с бульона на пачата и върнете всичко в тенджерата с чорбата. ...
Пача чорба с варена застройка
Пача чорба с варена застройка
дребно и се връща във бульона. Посолява се и отхлупената тенджера с пачата се връща на котлона. Към врящата пача се добавя млякото и...
Чорба-трезве от свинска пача
Чорба-трезве от свинска пача
В подходяща тенджера налейте около 1.5 л вода и сложете да заври. Добавете свинската пача, прясното мляко и оставете да поври за около 5 мин...
Пача чорба от свински крачета
Пача чорба от свински крачета
1
червения пипер и го сипете в чорбата. Поднесете гореща, поръсена със лют червен пипер, счукан чесън и оцет на вкус....
Пача
Пача
чорбата и оставете да замръзне. Поднесете пачата със зехтин, оцет и хрян. По същия начин може да направите и пача от свински крака....
Агнешка пача
Агнешка пача
се желира. Обръщаме пачата върху чиния за поднасяне, гарнираме с нарязани на колелца твърдо сварени яйца и поднасяме....
Студена пача
Студена пача
4
Сваряват се месото и крачетата в тенджера под налягане, за да станат по бързо. След това се начупва месото, слага се в бульона, овкусява се с...
Телешка пача
Телешка пача
гювечета, залива се с бульона и се оставя на студено. Преди поднасяне чинията с пачата се потапя за няколко секунди в гореща вода (като се...
Странджанска пача
Странджанска пача
бульона, като изливаме сместа на тънка струйка в него с разбъркване. Сервираме пачата като сипваме в купа от съда с месо и заливаме с горещ ...
Супа пача
Супа пача
. Пасирайте чорбата с пасатор и върнете месото в нея, поставете да заври за кратко и отстранете от котлона. Разбийте яйцето, настържете чесъна...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: