Чорба от Агнешка Глава

Прегледай всички 54 авторски предложения за чорба от агнешка глава в Готвач.бг.
Агнешка глава на фурна
Агнешка глава на фурна
Главичките се почистват, измиват и посоляват. Нареждат се в тавичка. Лукът се нарязва на полумесеци и се нарежда в тавата около агнешките...
Супа от агнешка глава
Супа от агнешка глава
Сваряваме главите, обезкостяваме и нарязваме на дребно (вкл. мозъка). Запържваме леко лука, чушките и доматите. Добавяме месото и след около...
Агнешка глава с картофи
Агнешка глава с картофи
Измийте агнешката глава и я сложете в леко подсолена вода в тенджера под налягане да се свари за по-бързо. Извадете я и след като се охлади...
Чорба от рибни глави
Чорба от рибни глави
За рибните глави: Всички продукти се слагат в тенджера под налягане. След завъртането на вентила се вари 20 мин. Като се отвори...
Супа от агнешка глава със спанак
Супа от агнешка глава със спанак
В подсолена вода сварете агнешката глава и я обезкостете. Върнете месото обратно в тенджерата и добавете нарязания спанак. Нарежете лука на...
Моята сполучлива агнешка чорба
Моята сполучлива агнешка чорба
). Гответе под капак още 10 минути и дръпнете от огъня. 5. Поднесете сполучливата агнешка чорба с малко оцет и счукан чесън или стръкчета ...
Агнешка чорба от врат
Агнешка чорба от врат
, доматен концентрат и червен пипер и запържвате малко, след това добавяте при месото с бульона добавете черен пипер и сол при нужда към вашата ...
Великденска агнешка чорба
Великденска агнешка чорба
. Слагат се дреболиите и месото, след като заври, се слага оризът. Овкусява се с черния пипер и солта. Агнешката чорба се вари , ...
Агнешка асма дроб чорба
Агнешка асма дроб чорба
1
чорбата и постепенно се връща в тенджерата към агнешката чорба. Агнешката дроб чорба се връща на котлона и се оставя ...
Агнешка дроб-чорба
Агнешка дроб-чорба
1
нарязания дроб, ориза и останалите домати, нарязани на ситно. Слагат се градинските подправки и солта. Оставете чорбата да къкри около 40 минути...
Агнешка чорба за Великден
Агнешка чорба за Великден
1
Агнешките чревца се обръщат с обелена гладка пръчка и се измиват много добре на течаща вода. Поставят се в тенджера заедно с агнешкия дроб...
Агнешка чорба с магданоз
Агнешка чорба с магданоз
Измиваме месото и го нарязваме на малки парчета. Слагаме го в 800 мл вода и го оставяме да се вари. Добавяме и малко сол. Когато месото е...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: