Агнешка глава на фурна

Агнешка глава на фурна

0

Главичките се почистват, измиват и посоляват. Нареждат се в тавичка. Лукът се нарязва на полумесеци и се нарежда в тавата около агнешките...

1

Чорба от Агнешка Глава

Прегледай всички 50 авторски предложения за чорба от агнешка глава в Готвач.бг.
Супа от агнешка глава

Супа от агнешка глава

Сваряваме главите, обезкостяваме и нарязваме на дребно (вкл. мозъка). Запържваме леко лука, чушките и доматите. Добавяме месото и след около...

Агнешка глава с картофи

Агнешка глава с картофи

Измийте агнешката глава и я сложете в леко подсолена вода в тенджера под налягане да се свари за по-бързо. Извадете я и след като се охлади...

Агнешка чорба

Агнешка чорба

Разтопете масло/олио в тенджера и запържете нарязания ситно лук и нарязаното на парченца месо. Поръсете запърженото месо с брашното...

Чорба от рибни глави

Чорба от рибни глави

За рибните глави: Всички продукти се слагат в тенджера под налягане. След завъртането на вентила се вари 20 мин. Като се отвори...

Супа от агнешка глава със спанак

Супа от агнешка глава със спанак

В подсолена вода сварете агнешката глава и я обезкостете. Върнете месото обратно в тенджерата и добавете нарязания спанак. Нарежете лука на...

Чорба от Агнешка Главичка

Чорба от Агнешка Главичка

. Махам от огъня и изливам застройката пак при непрекъснато бъркане при чорбата. Застроената чорба оставям да изстине, без да е затворена с...

Разкошна агнешка чорба

Разкошна агнешка чорба

агнешката чорба до готовност на фидето и застройвате с две яйца, разбити и прекарани през решетъчна лъжица или цедка. Преди поднасяне поръсвате...

Бабината агнешка курбан чорба

Бабината агнешка курбан чорба

По стар народен обичай на Гергьовден, освен печено агнешко месо, на трапезата трябва да има пресен лук, чесън, джоджен, салата, питка, вино и...

Агнешка курбан чорба

Агнешка курбан чорба

Агнешкото и дреболиите се сваряват, обезкостяват и бульонът се прецежда. Дреболиите се нарязват на кубчета, а месото се накъсва. Лукът, морковът...

Агнешка чорба по грънчарски

Агнешка чорба по грънчарски

. Когато заври, се добавят дреболиите, джодженът, накълцаният магданоз и солта. Оставя се на слаб огън да се довари чорбата....

Агнешка дроб – чорба

Агнешка дроб – чорба

4

, морковите и част от брашното. И се сипва във врящата чорба. От останалото брашно с киселото мляко и яйцата се приготвя застройка. Тя се прибавя в...

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: