Чорба от Джолан

Открий всички 16 подбрани съвети относно чорба от джолан в Готвач.бг.
Най-вкусната джолан чорбаНай-вкусната джолан чорба
5
парчета месо, разбъркайте, подправете със сол и черен пипер и гответе 10 мин. Махнете джолан чорбата от котлона. В купичка сложете оцета...
Джолан чорба по воденичарскиДжолан чорба по воденичарски
, нарязани на ситно, и се вари 7-10 мин. Запържва се брашното и червеният пипер и се прибавя в джолан чорбата. Ври 10 мин....
Свинска джолан чорбаСвинска джолан чорба
3
, нарязаната чушка и обезкостеното месо от джолана. Добавете към чорбата почистения и измит ориз, след като заври оризът, прибавете доматите. В...
Джолан чорба с оризДжолан чорба с ориз
Измиваме добре джолана. Аз използвах преден без кожа. Поставяме го в студена вода в тенджера под налягане заедно с нарязаната на едро глава лук...
Боб чорба със свински джоланБоб чорба със свински джолан
Накиснете боба във вода от вечерта. Измийте и сложете джолана в тенджера с вода, колкото да покрие джолана. Изчакайте да заври и махнете...
Джолан чорба със сок от кисело зелеДжолан чорба със сок от кисело зеле
Налейте 2 литра вода в тенджера и сложете да заври. Нарежете месото на дребни кубчета и сложете да се сварят, ако месото е било с кокал, може...
Джолан чорба с моркови, чушки и картофиДжолан чорба с моркови, чушки и картофи
2
Джоланът се измива добре и се залива със студена вода, в тенджера. Водата трябва да е 1 - 2 пръста над месото. Слага се на котлона да ври и се...
Чорба от телешки джолан и печуркиЧорба от телешки джолан и печурки
2
. Оставяме да ври за 30 мин. Измитите и изчистени домати и чушки се нарязват на ситно и се добавят към чорбата. Сварения джолан се изважда...
Овечеполска чорба със свински джолан и гъбиОвечеполска чорба със свински джолан и гъби
. След като позастине, добавяме сол на вкус и застройваме. Разбиваме жълтъка с киселото мляко в купа, добавяме от чорбата във сместа и разбъркваме. Изсипваме бавно в останалата чорба бъркайки....
Чорба от джолан в херметическа тенджераЧорба от джолан в херметическа тенджера
, добавяме брашното и червения пипер, разбъркваме и слагаме нарязания на порционни парчета джолан и накрая добавяме обелените и нарязани на едри...
Уникален джоланУникален джолан
30 мин). Жулиените от джолана се подреждат в тавичка и се запичат за 20 мин в загрята фурна на 250 градуса. Поливат се със сладко киселия сос...
Задушен джоланЗадушен джолан
2
Подправяме свинския джолан със сол, черен и червен пипер. Поливаме го с олиото и го намазваме с доматеното пюре. Овкусеното месо слагаме в...

Рейтинг

3.7
Общо 7 гласували
5 2
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: