Чорба от Калкан

Прегледай всички 26 подбрани съвети относно чорба от калкан в Готвач.бг.
Чорба от Черноморски калкан
Чорба от Черноморски калкан
което заедно се задушават в маслото. Поръсват се със сол, черен пипер и вегетата и се добавят към калкана. Супата се оставя да ври до пълна...
Рибена чорба от попчета и глави на калкан
Рибена чорба от попчета и глави на калкан
Сваряват се главите от калкан и попчетата, след което се изваждат от бульона и се оставят да се охладят. В тенджерата се добавят ситно нарязания...
Калкан плакия
Калкан плакия
Рибата се нарязва на парчета. Лукът се задушава в мазнина и се наръсва с брашно. Лучената кашичка се разрежда с 1 ч.ч. вода, след което се...
Рибена Супа с Калкан
Рибена Супа с Калкан
незалепващо покритие калкана за минутка от всяка страна и го натрошете или нарежете на ситно в супата. По - добре е да го накъсате с пръсти, за...
Калкан, печен на жар
Калкан, печен на жар
3
обръщането да стане по-лесно. 2. Почистете рибата от вътрешностите, измийте и подсушете. Тъй като за скарата ползваме голям калкан, чистенето може...
Пържен черноморски калкан
Пържен черноморски калкан
отгоре със сока на един лимон и се оставя за няколко часа в хладилник. В тиган за пържене се поставя олиото да се загрява. Парчетата калкан...
Супа от калкан
Супа от калкан
Калканът се почиства, измива се и се нарязва на едри парчета. Сварява се в подсолена вода с лимонов сок за около 15 мин. Рибата се изважда...
Пържен калкан с чесън
Пържен калкан с чесън
олио. Поливаме изпържения калкан със смес от счукания чесън, оцета и прецедената мазнина от пърженето. Сервирате с резен лимон, картофена салата ...
Вкусен калкан на тиган
Вкусен калкан на тиган
огън и поставете калкана, намазан със зехтин с кожата отдолу, първо да се запече за минутка, след това обърнете от другата страна и печете до лек...
Пържена писия (малък калкан)
Пържена писия (малък калкан)
Почистете рибата от вътрешностите и люспичките. Измийте я обилно под течаща вода, след което я отцедете и подсушете. Загрейте олиото за...
Маринован калкан на скара
Маринован калкан на скара
, лимоновия сок, дафиновия лист и виното. Залейте с нея рибата и я оставете да престои няколко часа на студено. Печете маринования калкан...
Калкан на скара
Калкан на скара
Добре измийте и почистете калкана от вътрешностите, като не премахвате кожата му. Нарежете калкана с остър нож на парчета. За маринатата...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: