Чорба от Свински Език

Открий всички 35 избрани предложения за чорба от свински език в Готвач.бг.
Чорба от свински език
Чорба от свински език
Измийте добре езика и го сложете да се свари добре с 2 л вода. Щом е готов, извадете, обелете го и го нарежете на малки парченца. Прецедете...
Терин от свински език
Терин от свински език
за 5-7 минути в малко вода и подправки на вкус, след което се отцежда. Смесва се с нарязания език, посолява се, добавят се подправки по...
Паниран свински език
Паниран свински език
2
Изчистете и измийте свинския език. Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон. Охладете и обелете езикът и го ...
Свински език с картофи
Свински език с картофи
Слагаме свинския език в тенджера в подсолена вода да се свари, заедно с дафиновия лист, бахара и черния пипер на зърна. След като е готов...
Свински език пане
Свински език пане
галета и пускайте да се изпържат в сгорещена мазнина, докато добие златист цвят. Поднесете панирания свински език с гарнитура от картофена ...
Сандвичи със свински език
Сандвичи със свински език
Сварете почистения свински език в тенджера под налягане, като добавите и подправките. Готовият език се охлажда и се реже на резени...
Свинска чорба
Свинска чорба
Нарежете месото на ситно и го запържете в силно сгорещената мазина. Добавете ситно нарязания лук, а две-три минути по-късно сложете и настъргания...
Пържен свински език
Пържен свински език
магданоз, черен пипер. Потапяйте езика в тази смес, разбито яйце и пържете до готовност. Поднесете пържения свински език с ...
Свински език на скара
Свински език на скара
В подсолена вода поставяме добре измития свински език и варим за около 20 минути. Когато изтече времето, към водата добавяме едро нарязаните...
Свински Език Яхния
Свински Език Яхния
Поставяме езика в съд заедно с бахара и дафиновия лист да се вари. След като е готов вадим и докато е още топъл го обелваме. Нарязваме...
Супа с варен свински език
Супа с варен свински език
тенджера задушете лук и сипете от бульона, в който са се варили езиците. След като кипне добавете нарязания език, джоджена, чубрица, черен...
Свински език в чесново масло
Свински език в чесново масло
Измийте свинския език и сложете да се вари, когато образува пяна я оберете. Към края на варенето овкусете със сол, когато е сварен ...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: