Шилешко със Спанак

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно шилешко със спанак в Готвач.бг.
Шилешко месо със спанакШилешко месо със спанакНарежете месото на едри парчета и го мариновайте с смес от бира, сол и черен пипер. Отцедете добре, подредете в предварително намазнена тава, покрийте...
Шилешко задушеноШилешко задушеноМесото се нарязва на малки парчета. Добавят се ситно нарязаният лук и маслото и се пече 3-4 минути при 100% мощност на микровълновата. Наръсва...
Шилешко печеноШилешко печеноДобавете сместа към шилешкото месо и печете още 15 минути....
Шилешко грил-кебапШилешко грил-кебапМесото се реше на тънки кубчета и престоява в маринатата минимум 30 минути, най-добре цяло денонощие. Заедно с месото се мариноват и пиперките...
Шилешко с картофиШилешко с картофиИзмиваме месото, нарязваме го на порции (или на кубчета) и то заливаме с 3 ч.ч. топла вода. Добавяме ситно нарязания лук, кипваме и варим на умерен...
Шилешко по ямболскиШилешко по ямболскиПрибавете нарязаните спанак, лобода, лук, магданоз, джоджен, мазнина, червения пипер, сол на вкус и 2 к.ч. вода....
Шилешки курбанШилешки курбанМесото се нарязва на хапки. Добавят се нарязаният на 4 лук, едро нарязаният морков и черният пипер. Залива се с вода в тенджера под налягане -...
Яхния с шилешко месоЯхния с шилешко месоСервирайте яхнията с шилешко месо с поръсен магданоз....
Шилешко печено с къриШилешко печено с къриШилешкото печено с къри се сервира топъло с гарнитура ориз....
Чорба с шилешко месоЧорба с шилешко месоШилешкото месо се сварява в подсолена вода /1.5-2 л/ с малко зехтин. В началото се образува пяна, която трябва да се премахне....
Супа от шилешко месоСупа от шилешко месоНарежете месото на малки късчета, залейте го с 6 ч.ч. студена вода и варете на тих огън. Настържете морковите и ги задушете в маслото и 2-3 с.л...
Шилешко с прясно зелеШилешко с прясно зелеНарежете шилешкото на средни кубчета и го задушете в малко мазнина и вода. В отделената мазнина задушете до омекване накълцания кромид....

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: