Шкембе в Гювече

Прегледай всички 19 авторски предложения за шкембе в гювече в Готвач.бг.
Шкембе в гювече с маслоШкембе в гювече с масло
, но обикновено сваряването става за около 2 часа. Свареното шкембе се нарязва на парчета. Лукът се наситнява и се задушава със зехтин в...
Телешко шкембе в маслоТелешко шкембе в масло
Телешкото шкембе се изчиства и измива хубаво. След това се слага в купа и се залива със студена вода. Лукът се изчиства от люспите и всяка...
Шкембе в маслоШкембе в масло
2
увички. Загрейте маслото в тиган, запържете за 30 секунди накълцания чесън и добавете шкембето. Разбъркайте и го запържете, докато месцата леко...
Агнешко шкембе в маслоАгнешко шкембе в масло
1
Почистете добре агнешкото шкембе и го сложете да се свари до пълна готовност. За по-бързо може да използвате тенджера под налягане. След...
Апетитно шкембе в гювечеАпетитно шкембе в гювече
2
Измийте и почистете шкембето. Сварете го в подсолена вода докато омекне. Разпределете го в две гювечета. Загрейте маслото, прибавете червения пипер и полейте със сместа гювечетата. Изпечете във фурна до златисто....
Шкембе с масло на фурнаШкембе с масло на фурна
3
Предварително добре свареното шкембе нарежете на тънки ленти. Загрейте половината масло в тиган, запържете накълцания чесън за 20 секунди и...
Телешко шкембе с масло на фурнаТелешко шкембе с масло на фурна
Добре почистеното шкембе се сварява до готовност. Отцежда се и се нарязва на едри парчета. Прехвърля се в тавичка и се подправя със сол...
Шкембе и гъби, задушени в маслоШкембе и гъби, задушени в масло
2
гъби да се запържат. Готовото сварено шкембе нарязваме на ситно, а чесъна обелваме и минаваме през преса. Към гъбите добавяме шкембето и...
Пържено шкембе по селски с маслоПържено шкембе по селски с масло
кубчета. Киселите краставички се режат по дължина на тънки ивици, маслините се разполовяват. В тиган се разтопява повече масло и се слагат...
Мезе от език и шкембе в маслоМезе от език и шкембе в масло
златисто, като се овкусява с желаните подправки и изваждаме в чиния. Поставя се останалото масло и добавяме парчета шкембе да се запържи и то...
Език и шкембе с гъби в гювечеЕзик и шкембе с гъби в гювече
Сварявате до готовност езика и шкембето, след което ги нарязвате. Нарязвате гъбите на филийки и ги бланширате или задушавате в малко масло...
Задушен свински език с шкембе в масло и лукЗадушен свински език с шкембе в масло и лук
и шкембе и след това добавете бялото вино. Поръсете ги със сол и черен пипер на вкус и оставете още за няколко минути под капак. Разпределете...

Рейтинг

4
Общо 8 гласували
5 3
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: