Шпикован Агнешки Бут

Открий всички 56 подбрани съвети за шпикован агнешки бут в Готвач.бг.
Шпикован овнешки бутШпикован овнешки бут
В почистеното и обезкостено бутче правим малки разрези, в които слагаме чесън, морков, сланина и керевиз. Запечатваме в гореща мазнина за по...
Задушен шпикован свински бутЗадушен шпикован свински бут
, натрошения на 2-3 парчета дафинов лист, бахара и чесъна. Овкусете месото с подправките и го залейте с водка и червено вино. Овкусеното шпиковано...
Шпикован свински бут с лук във фолиоШпикован свински бут с лук във фолио
Нарязваме месото на 5 порции около 200 г парче. Нарязваме лука на парчета, една скилидка чесън на две, маслото на достатъчно големи парчета...
Шпиковано агнешко бутчеШпиковано агнешко бутче
Месото се измива и се махат ципите му. С остър нож се правят дупки в него и в тях се слагат скилидка чесън, парченце морков, малко сланина и...
Пълнен агнешки бутПълнен агнешки бут
Направете разрез по дължина на костта в бутчето, махнете част от месото, за да се оформи джобче, в който да се постави плънката. Бутчето се...
Агнешки бут във фурнаАгнешки бут във фурна
Бутът се изчиства и измива добре. Намазва се обилно с олио и сол /на вкус/. Слага се в голяма правоъгълна тава, в тавата се добавя съвсем...
Агнешки Бут по ГръцкиАгнешки Бут по Гръцки
За рецептата на Агнешки бут по гръцки са ви нужни големи найлонови торби, пликове - 2 бр. За маринатата се смесват всички продукти в голяма...
Агнешки бут на фурнаАгнешки бут на фурна
3
Агнешкия бут хубаво се почиства, измива и подсушава. Слага се в намазнена тава, като преди това хубаво се натърква с всички подправки и се...
Агнешки бут с подправкиАгнешки бут с подправки
Уверете се, че цялата мазнина е отстранена от външната страна на бута. След това го поставете в желязна тава. Смесете бадемите, лука, чесъна...
Печен агнешки бутПечен агнешки бут
1
Агнешкия бут се обезкостява, в него се слагат 6 моркова. Поръсва се със сол и черен пипер. Прави се руло и се овързва с конец. Слага се в...
Агнешки бут с картофиАгнешки бут с картофи
Агнешкия бут добре натъркайте със сол, млян черен пипер, червен пипер и с разтопено масло. По желание го шпиковайте с разполовени скилидки чесън...
Печен агнешки бут по АрабскиПечен агнешки бут по Арабски
Внимателно се разрязва с остър нощ агнешкото, за да се образува джоб. Месото се посолява от всички страни. В купичка се смесват сухите подправки...

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: