Шупла със Сирене

Прегледай всички 21 авторски предложения относно шупла със сирене в Готвач.бг.
Шупла
Шупла
9
. Пече се на силна фурна около 25-30 мин. Шуплата се поднася гореща, посипана с пудра захар....
Разложка шупла
Разложка шупла
4
палачинково. Прехвърлете го в предварително намазнена тавичка, добавете натрошеното сирене и маслото. Изпечете в предварително загрята...
Баница шупла
Баница шупла
, шуплата няма да се опече, но не бива и да е много тънка. Отгоре поръсете с ким и натрошено сирене и сложете да се пече във фурната. ...
Истинска Разложка Шупла
Истинска Разложка Шупла
част от маслото. Разбиваме две яйца и намазваме цялата шупла. Натрошваме сиренето и поръсваме с него цялата шупла. Запичаме ...
Разложка шарена шупла
Разложка шарена шупла
сирене. Мое допълнение към старовремешната рецепта е поръсването на шуплата отгоре с любимите семена и подправки :) Експериментирах, като...
Крем карамел без шупли
Крем карамел без шупли
10
Разбиваме яйцата и 400 захар, след това слагаме и прясното мляко и ванилията. Като е готова сместа, започваме да правим карамела. Разделяме...
Моят сполучлив крем карамел без шупли
Моят сполучлив крем карамел без шупли
В тенджера сложете половината мляко - 500 мл. Добавете захарта и сложете на котлона, колкото да се разтопи. Разбийте яйцата с тел. Добавете...
Сиренка
Сиренка
4
От всички продукти без маслото се замесва тесто. Правят се топки, които се завиват с малко натрошено сирене. Подреждат се в тава. На...
Сиренки
Сиренки
8
Разбърквате яйцето, брашното, изварата, захарта и солта. Разпенвате содата с малко оцет и веднага добавяте в сместа. Отново разбърквате. С...
Сирене суфле
Сирене суфле
1
овкусяваме със сол и черен пипер на вкус, а белтъците разбиваме много добре. Постепенно към млякото се добавят шунката, натрошеното сирене, ...
Сирене Саганаки
Сирене Саганаки
1
страни, колкото да добият златист загар. Щом са готови, залейте с узото и фламбирайте. Поднесете сиренето Саганаки с резен лимон....
Домашно сирене
Домашно сирене
13
отделя суроватката. След това поставете сиренето в цедилка и го затиснете с тежести, за да се оформи. Оставете така поне за 6 часа. Нарежете го на...

Рейтинг

3.3
Общо 6 гласували
5 0
4 4
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: