Сочен Щрудел с Тънки Кори

Сочен Щрудел с Тънки Кори

0

и нареждаме още две кори, като помежду им се поръсва олио. Следва плънка и така, докато свършат корите. Нарязваме на квадрати, поливаме с олио...

1

Щрудел с Тънки Кори

Прегледай всички 17 кулинарни идеи относно щрудел с тънки кори в Готвач.бг.
Щрудел без кори

Щрудел без кори

се стопява, излива се на тънък пласт върху щрудела и всичко се пече на умерен огън 200-220 градуса около 40 минути. Щруделът се изважда, наръсва се с пудра захар и се оставя да изстине. Поднася се студен....

Щрудел

Щрудел

1

край слагате от плънката и завивате на руло. Нареждате в тава за печене. Когато наредите всички кори, завити с плънката , ги срязвате на 2 и печете...

Ябълков щрудел с оризови кори

Ябълков щрудел с оризови кори

ще топите оризовите кори. След като омекне прехвърлете кората в плитка чиния изсипете 2-3 с.л. от сместа и завийте по желание. Прехвърлете...

Ябълков щрудел с готови кори

Ябълков щрудел с готови кори

9

Разбъркайте добре настърганите ябълки, захарта, орехите, канелата, карамфилът и лимоновата кора. Вземете 2 кори и обилно ги намажете с разтопено...

Ябълков щрудел с фини точени кори

Ябълков щрудел с фини точени кори

е покрита с хартия за печене. Така повтаряте докато свърши сместа. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса, когато придобие хубав златист цвят, щруделът е готов. Поръсвате го с пудра захар....

Щрудел с ябълки и готови кори

Щрудел с ябълки и готови кори

завийте на руло. Подредете рулцата в намаслена суха тава. Нарежете ги на парчета и изпечете щрудела на около 150 градуса до златисто. Още топъл, поръсете ябълковия щрудел с пудра захар....

Щрудел с готови кори и праскови

Щрудел с готови кори и праскови

1

рула се нареждат в намаслена тава, отгоре се поръсват с масло и се изпичат. Щруделът с готови кори и праскови се поръсват с пудра захар....

Щрудел с ябълки с дърпани кори

Щрудел с ябълки с дърпани кори

в кръг по посока на часовниковата стрелка. Разтеглената кора леко напръскваме с олио и слагаме от плънката. С помощта на покривката навиваме на...

Щрудел кифлички

Щрудел кифлички

Маята разтваряме със захарта и лъжица брашно в топло мляко (оставяме за 15 минути). Добавяме солта, киселото мляко, яйцето, после маята с...

Домашен Щрудел

Домашен Щрудел

/като трябва да си оставим от яйцето и за намазване на щрудела отгоре/. Разпределяме равномерно плънката върху цялата кора. Внимателно започваме да...

Сиропиран щрудел

Сиропиран щрудел

. Поставете го в тава, намазнена с масло. По този начин направете всички кори. Направените рулца срежете на хапки. За по-лесно аз използвах ножица...

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: