Ябълкова Ракия

Открий всички 12 кулинарни идеи относно ябълкова ракия в Готвач.бг.
Ябълкова ракияЯбълкова ракияАлкохолното съдържание на ябълковата ракия трябва да е 38 градуса....
Гюлова ракия - Ракия от розиГюлова ракия - Ракия от розиВ голям съд сипете водата, захарта, 3 бутилки винен оцет, маята за хляб и листа от ароматни рози - около 1-2 кофи общо. Розовите листа се използват...
Бадемова ракияБадемова ракияЗа да направите ракията, ще трябва да смелите бадемите в мелачка. На 100 л вода се добавят 18 кг захар....
Вишнева ракияВишнева ракияВсичко се смесва и стои 40 дена в стъклен съд на слънчево място. После се прецежда и държи в стъклена бутилка, на хладно място....
Греяна ракияГреяна ракияСлед като се загрее ракията, в нея се пускат карамфилчетата и резенчетата ябълка....
Ракия АнасонлийкаРакия АнасонлийкаСчукайте 200 г семена от анасон и залейте с 10 л двойно дестилирана ракия. Оставете да престои 28 дни....
Крушова ракияКрушова ракияСлед това се дестилира, като алкохолният градус на крушовата ракия трябва да е 38 градуса. Прехвърля се в бъчва и се съхранява....
Дюлева ракияДюлева ракияДюлевата ракия сварете 2 пъти, като се отделя добре първака и патоката....
Сливова ракияСливова ракияСливовата ракия трябва да е поне 38 градуса....
Кайсиева ракияКайсиева ракияКайсиевата ракия трябва да отлежава най-много 1-2 месеца, за да се запази характерния й аромат....
Прасковена ракияПрасковена ракияВ 12 литра двойно дестилирана ракия се добавят 2 кг листа от праскови. Оставя се да престои 2-3 седмици и се дестилира....
Гроздова ракияГроздова ракияГроздовата ракия трябва да е поне 40 градуса....

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 2
4 4
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: