Ябълков Тарт

Прегледай всички 24 избрани предложения относно ябълков тарт в Готвач.бг.
Ябълков тартЯбълков тартРендосаните ябълки се смесват със захарта и канелата и се сваряват за около 10 минути и се оставя да изстине....
Лесен ябълков тартЛесен ябълков тартЯбълките се обелват, режат се на резенчета и се слагат в тенджера, добавя се захарта, орехите и канелата и се задушават. Ябълките трябва да омекнат...
Френски ябълков тартФренски ябълков тартСлагат се ябълки, колкото да запълнят изцяло повърхността на кората....
Ябълков тарт с крема сиренеЯбълков тарт с крема сиренеЗаглажда се и отново се поставя в хладилник докато се обработи топингът от ябълки. В купа се разбърква захарта и канелата....
Лесен тарт с ябълкиЛесен тарт с ябълкиПриготвя се формата за тарт с падащо дъно. Тестото се разточва на 0.5 см....
Вкусен тарт с ябълкиВкусен тарт с ябълкиПриготвяте си с продуктите за блата-тесто, като първо разбивате яйцето със захарта и ванилената захар, след това отделно омесвате на трохи брашното...
Тарт татен с ябълкиТарт татен с ябълкиОмесваме меко тесто. Завиваме го във фолио и оставяме в хладилник за 20 мин. В кръгла форма разточваме тестото с 2 см ръб и връщаме в хладилника....
Маслен тарт с ябълкови розиМаслен тарт с ябълкови розиРазбийте маслото с помощта на миксер на пухкав крем. Маслото трябва да е меко. Добавете яйцето и захарта и продължете да биете. Когато сместа се...
Ябълков тарт с бутертесто и орехиЯбълков тарт с бутертесто и орехиВ леко намаслена тавичка слагаме листа бутертесто. Нарязваме ябълките на шайби и ги нареждаме върху тестото. Разбиваме яйцата, прибавяме прясното...
Ябълков тарт с лук и ГрюерЯбълков тарт с лук и ГрюерДобавете нарязаната ябълка и задушете за още 2-3 минути. Охладете. Разточете тестото и го сложете във форма за пай с диаметър 20 см....
Неустоим Тарт Татен с ябълкиНеустоим Тарт Татен с ябълкиОбелените, изчистени и нарязани на четвъртинки ябълки се нареждат върху маслото със захарта и се загряват до получаване на хубав карамел....
Френски ябълков сладкиш Тарт Татен (Tarte Tatin)Френски ябълков сладкиш Тарт Татен (Tarte Tatin)Печем в предварително затоплена на 200 градуса фурна до почервеняване на тарта....

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: