Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
в рецепти
в статии
във форума
в магазина
1
Вход
gotvach.bg
»
Избрани Колекции
»
Ябълков Тарт
Ябълков Тарт
Прегледай всички
24
избрани предложения относно
ябълков тарт
в Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ябълков тарт
Тарт
Джемиле Чешлиева
Рендосаните
ябълки
се смесват със захарта и канелата и се сваряват за около 10 минути и се оставя да изстине....
Лесен ябълков тарт
Джемиле Чешлиева
Ябълките се обелват, режат се на резенчета и се слагат в тенджера, добавя се захарта, орехите и канелата и се задушават. Ябълките трябва да омекнат...
Френски ябълков тарт
1
Сия Рибагина
Слагат се
ябълки
, колкото да запълнят изцяло повърхността на кората....
Ябълков тарт с крема сирене
marcheva14
Заглажда се и отново се поставя в хладилник докато се обработи топингът от
ябълки
. В купа се разбърква захарта и канелата....
Лесен тарт с ябълки
marcheva14
Приготвя се формата за
тарт
с падащо дъно. Тестото се разточва на 0.5 см....
Вкусен тарт с ябълки
Радомира Михайлова
Приготвяте си с продуктите за блата-тесто, като първо разбивате яйцето със захарта и ванилената захар, след това отделно омесвате на трохи брашното...
Тарт татен с ябълки
Мартина Тракова
Омесваме меко тесто. Завиваме го във фолио и оставяме в хладилник за 20 мин. В кръгла форма разточваме тестото с 2 см ръб и връщаме в хладилника....
Маслен тарт с ябълкови рози
Веселина Константинова
Разбийте маслото с помощта на миксер на пухкав крем. Маслото трябва да е меко. Добавете яйцето и захарта и продължете да биете. Когато сместа се хомогенизира...
Ябълков тарт с бутертесто и орехи
Ваня Карабойчева
В леко намаслена тавичка слагаме листа бутертесто. Нарязваме ябълките на шайби и ги нареждаме върху тестото. Разбиваме яйцата, прибавяме прясното...
Ябълков тарт с лук и Грюер
Rosi Stoyanova
Добавете нарязаната
ябълка
и задушете за още 2-3 минути. Охладете. Разточете тестото и го сложете във форма за пай с диаметър 20 см....
Неустоим Тарт Татен с ябълки
Dora Grozeva
Обелените, изчистени и нарязани на четвъртинки
ябълки
се нареждат върху маслото със захарта и се загряват до получаване на хубав карамел....
Френски ябълков сладкиш Тарт Татен (Tarte Tatin)
5
Фати Камберова
Печем в предварително затоплена на 200 градуса фурна до почервеняване на
тарта
....
‹ Назад
1 от 2
Напред ›
Сподели във Facebook
Рейтинг
0
Общо
0 гласували
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Дай твоята оценка:
Свързани резултати
‹
›
Тарт Татен с Ябълки
Солен Тарт
Тарт с Домати и Сирене
Тарта с Плодове
Ябълков Пектин
Ябълков Крамбъл
Ябълков Кекс
Ябълков мус
Лешникова Тарта с Мюсли
Ябълков Пектин Холестерол
Какво ново
‹
›
Храни за изчистване на мазнини
Мощен мехлем за грижа за кожата през зимата
Римската лайка - всичките ѝ ползи и разлики с обикновената
Ацидофилни напитки - за какво са полезни
Вижте кой е най-здравословният плод на планетата
Как да си направим здравословни барчета
От другите сайтове
Френски Ябълков Тарт
Тарт с Ябълки и Карамел
Вкусен Млечен Тарт
Тарт Татен с Круши
Любовно Таро
Шоколадова Тарта
Ябълков Сладкиш с Настъргани Ябълки
Ябълков Щрудел с Задушени Ябълки
Ябълков Пирог
Ефектен Ябълков Сладкиш