Ябълков Щрудел с Грис

Открий всички 50 подбрани съвети относно ябълков щрудел с грис в Готвач.бг.
Ябълков грис щруделЯбълков грис щрудел
завършваме със сместа от гриса. Заливаме всичко с останалото олио и заглаждаме нашия сладкиш с грис. Ябълковият щрудел с грис се пече в...
Ябълков щрудел с грисЯбълков щрудел с грис
1
половина тесто. Преместете оформените щрудели заедно с хартията в подходяща тава. Оставяте ги за около 30 минути на топло, намажете ги с разбит...
Ябълков щруделЯбълков щрудел
8
Разбийте яйцата с 1 ч.ч. захар. Прибавете олиото и брашното с бакпулвера. От получената смес отделете 3 с.л., а останалата смес изсипете в...
Канелен щрудел с грисКанелен щрудел с грис
30 минути. След като е изпечен и леко охладен, сложете в центъра на всеки ябълков ринг по 1 ч.л. сладко от сливи. Поръсете се с пудра захар....
Щрудел с грисЩрудел с грис
9
ябълките и редувайте така докрай. Последният пласт трябва да е от ябълки и целият щрудел с грис се полива равномерно с разтопеното масло...
Ябълков щрудел с канелаЯбълков щрудел с канела
1
. Подреждаме ги в намаслена с мазнина тавичка. Печем в предварителна затоплена на 180 градуса фурна. Поръсваме щрудела с пудра захар. Ябълковият щрудел с канела е много вкусен десерт....
Виенски ябълков щруделВиенски ябълков щрудел
стегнато руло. Поставете щрудела в тава върху лист хартия за печене и изпечете на 180 С за 15-20 мин. Поръсете готовия щрудел с пудра захар и сервирайте с топка ванилов сладолед....
Ябълков бутер щруделЯбълков бутер щрудел
Нарязваме ябълките на кубчета, слагаме ги в тиган с канелата и захарта, докато захарта се стопи. Оставяме да изстине. Бутер тестото се...
Ябълков щрудел на пакетчетаЯбълков щрудел на пакетчета
. С четка щруделът се намазват с олио и печем в загрята фурна 200°C - 20 минути до зачервяване. Охладени се поръсват с малко пудра захар и хапваме ябълковия щрудел с кеф....
Постен ябълков щруделПостен ябълков щрудел
намазнена тавичка и се пекат в загрята на 180 градуса фурна до зачервяване. Поръсете готовия щрудел с пудра захар....
Ябълков щрудел с крушиЯбълков щрудел с круши
Тестото се оставя в хладилника за 24 часа да се размрази. След като е размразено, ябълките и крушите се нарязват на дребни кубчета...
Сочен ябълков щруделСочен ябълков щрудел
. Сиропът се приготвя като ябълковия сок се смесва със захарта и се оставя да кипне, добавя се лимоновият сок и се отстранява от котлона. Студеният щрудел се залива с охладения сироп....

Рейтинг

4.5
Общо 6 гласували
5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: