Ябълков мус

Открий всички 74 подбрани съвети относно ябълков мус в Готвач.бг.
Ябълков мусЯбълков мусПочистете ябълките и ги нарежете на малки парченца. Сварете ги до омекване, отцедете ги и ги пасирайте до гладка смес щом изстинат. Разбъркайте...
Бърз ябълков мусБърз ябълков мусЯбълките се нарязват на малки парчета, слагат се в тенджера и се заливат с водата. Вари се с постоянно бъркане до омекване на ябълките. Добавя...
Ябълков мус с грисЯбълков мус с грисСъотношението вода и ябълки е 1: 1; захар - в размер на 1 супена лъжица на 150-200 грама ябълки, в зависимост от това колко сладки са ябълките, разчитайте...
Мус от ябълкиМус от ябълкиИзмиваме ябълките и ги нарязваме на парчета. Варим ги докато омекнат, след което ги пасираме. Към полученото топло пюре прибавяме разтопеният...
Ябълков мус с кактусово желеЯбълков мус с кактусово желеВ подходящи чаши за сервиране сложете на дъното желе от кактус, след това от ябълковия мус и завършете с карамелизирани ябълки и лъжичка желе....
Ябълков мус в кошнички от желеЯбълков мус в кошнички от желеПетдесет грама от желатина се накисват в студена преварена вода и щом набъбнат, се отцеждат и се разтопяват на водна баня. Сокът от ягоди се загрява...
Спаначен мусСпаначен мусПригответе дълбоко гювече. Нарежете праза на тънки кръгчета. Магданозените стръкове нарежете на едро. Поставете в гювечето спанака, магданоза...
Мус чийзкейкМус чийзкейкНатрошете бисквитите и ги омесете с размекнатото масло до получаване на тесто. Разстелете бисквитеното тесто на дъното на тава с подвижен ринг....
Цитрусов мусЦитрусов мусИзсипете водата в огнеупорен съд. Добавете желатина и разбъркайте добре с вилица до пълното му разтваряне. Оставете да се охлади. В отделен съд...
Портокалов мусПортокалов мусНакиснете желатина във вода. В купичка изцедете сока от два портокала. Другите два портокала ги срежете на две и с помощта на нож и лъжица ги...
Плодов мусПлодов мусБананът и кивито се обелват и се режат на колелца. Ябълката, без да се обелва, се реже на половинки резенчета. Ягодите на четвъртинки, като една...
Кестенов мусКестенов мусСварете кестените до готовност и ги обелете. Пюрирайте ги с кухненския робот. Кипнете прясното мляко. Отделете жълтъка на яйцето и го разбийте...

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: