Ябълков мус

Ябълков мус

0

Почистете ябълките и ги нарежете на малки парченца. Сварете ги до омекване, отцедете ги и ги пасирайте до гладка смес щом изстинат...

1

Ябълков мус

Открий всички 16 подбрани съвети относно ябълков мус в Готвач.бг.
Бърз ябълков мус

Бърз ябълков мус

Ябълките се нарязват на малки парчета, слагат се в тенджера и се заливат с водата. Вари се с постоянно бъркане до омекване на ябълките...

Ябълков мус с кактусово желе

Ябълков мус с кактусово желе

в съд на котлона, добавете кафявата захар и ги карамелизирайте. В подходящи чаши за сервиране сложете на дъното желе от кактус, след това от ябълковия мус и завършете с карамелизирани ябълки и лъжичка желе....

Мус от ябълки

Мус от ябълки

Измиваме ябълките и ги нарязваме на парчета. Варим ги докато омекнат, след което ги пасираме. Към полученото топло пюре прибавяме разтопеният...

Ябълков мус в кошнички от желе

Ябълков мус в кошнички от желе

Петдесет грама от желатина се накисват в студена преварена вода и щом набъбнат, се отцеждат и се разтопяват на водна баня. Сокът от ягоди се...

Плодов мус

Плодов мус

Бананът и кивито се обелват и се режат на колелца. Ябълката, без да се обелва, се реже на половинки резенчета. Ягодите на четвъртинки, като...

Спаначен мус

Спаначен мус

мус е подходящ за гарниране на задушени риби, различни видове печени меса и сирена на плоча. Принципно е възможно да приготвите спаначения мус...

Шоколадов мус

Шоколадов мус

2

Шоколадът се настъргва на ренде. Прибавя се млякото, стопля се на огъня и се оставя да изстине. Прибавя се сметаната. Сместа се изсипва в...

Портокалов мус

Портокалов мус

1

. С този мус напълнете издълбаните два портокала. Приберете в хладилник да стегне. На мен ми остана от кремчето и към него добавих част от...

Кестенов мус

Кестенов мус

Сварете кестените до готовност и ги обелете. Пюрирайте ги с кухненския робот. Кипнете прясното мляко. Отделете жълтъка на яйцето и го разбийте...

Бананов мус

Бананов мус

2

чаши започнете да редувате ред мус с ред банани, като накрая украсите крема с резени киви....

Кайсиев мус

Кайсиев мус

сметаната се добавят внимателно към плодовата смес и се бърка. Така приготвеният мус се разпределя в десертни купички и се оставя да престои за 3 часа в хладилник преди да се поднесе....

4.3
Общо 4 гласували
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: